Wklejam link z wideorecenzją tabletu HP SLATE 2 - która dzięki telewizji internetowej TARWIZJA udalo mi się "popełnić"
Jest to pierwszy mój występ przed kamerą więc proszę o wyrozumiałość.
http://www.youtube.com/watch?v=yc5khAUUDVA
Recenzja Tabletu HP SLATE 2
Recenzja Tabletu HP SLATE 2
9000 ml A Rh-
Starałe się by recenzja była dokładna - tak by kazdy miał szczegółowy obraz urzadzenia. Jak by ktoś napisał dobry scenariusz może inaczej by wyszło - a tak musiałem improwizować.
Na dodatek temperatura była masakryczna w czasie krecenia materiału - co też się odbiło.
Zreszta chodziło o przedstawienie tabletu a nie o zdobycie Oskara.
Na dodatek temperatura była masakryczna w czasie krecenia materiału - co też się odbiło.
Zreszta chodziło o przedstawienie tabletu a nie o zdobycie Oskara.
9000 ml A Rh-
Ja bym chętnie obejrzał, ale nie pojedyncze recenzje, tylko porównawcze. Typu odpalasz te same aplikacje w dwóch różnych tabletach i porównujesz wydajność, awaryjność, wygodę etc.
Jak słyszę 1,5 GHz to mam wrażenie: ale bieda, to mój Biedronkowy ma 1,0 GHz... ; )
Podejrzewam jednak, że ten 1,5 różni się wydajnością od tego 1 znacznie?
Jak słyszę 1,5 GHz to mam wrażenie: ale bieda, to mój Biedronkowy ma 1,0 GHz... ; )
Podejrzewam jednak, że ten 1,5 różni się wydajnością od tego 1 znacznie?
Problem, że nie mam innego do porównania
W HP mamy Intel Atom - który znacznie się rózni od ARM'ów montowanych do tabletów z Androidem. Generalnie 1.5 GHz w zupełności wystarcza do spokojniej pracy pod Windows. Sam używam go od pół roku i nie mam problemów z wydajnością. Nie jest to Core i7 ale nie robimy na nim mega zadań.
W przypadku Windows'a tak naprawdę to Dysk HDD decyduje o prędkości - mając szybki dysk słabszy procesor daje radę. A w HP mamy dysk SSD - prawdziwy dysk a nie jakąś pamięć Flash.
Generalnie kazdy kto musi pracować pod Windows i chce mniej nosić powinien rozważyć taki tablet. Zobaczymy prawdziwy wysyp tabletów jak pojawi się Windows 8 - już diś jest masa zapowiedzi.
W HP mamy Intel Atom - który znacznie się rózni od ARM'ów montowanych do tabletów z Androidem. Generalnie 1.5 GHz w zupełności wystarcza do spokojniej pracy pod Windows. Sam używam go od pół roku i nie mam problemów z wydajnością. Nie jest to Core i7 ale nie robimy na nim mega zadań.
W przypadku Windows'a tak naprawdę to Dysk HDD decyduje o prędkości - mając szybki dysk słabszy procesor daje radę. A w HP mamy dysk SSD - prawdziwy dysk a nie jakąś pamięć Flash.
Generalnie kazdy kto musi pracować pod Windows i chce mniej nosić powinien rozważyć taki tablet. Zobaczymy prawdziwy wysyp tabletów jak pojawi się Windows 8 - już diś jest masa zapowiedzi.
9000 ml A Rh-