Przez Ełro zostałem zmuszony do zakupu drugiego TV i wybór padł na Samsunga z opcją Smart TV. Czy ktoś ma coś podobnego ? Pytam ponieważ nie chce mi działać usługa Fitness, a żona mnie męczy
Sytuacja wygląda tak, że aplikacja się uruchamia, założyłem konto, wszystko niby jest ok ale gdy chce uruchomić ćwiczenie (film) to mam komunikat o problemie z internetem. Jednak Internet na pewno działa...
I druga sprawa. Chce podłączyć do tego mysz i klawiaturę. Pytanie jaki model ? Są co prawda jakieś dedykowane ale cena trochę wysoka, a będę z tego korzystał pewnie od święta. Miałem jakiś zestaw MODE COM bezprzewodowy ale nie działa. Zwykła mysz na USB śmiga.
Samsung Smart TV
Bezprzewodowe urządzenia korzystają z interface HID - Windows ma do nich sterowniki - Twój telewizor nie. Obsługuje tylko dedykowane myszy i klawisze Sansunga do których ma sterowniki.
Masz dwa wyjscia - znaleść mysz i klawisze, których modół bezprzewodowy jest "przeźroczysty" i zachowuje się jak "zwykła" przewodowa mysz i klawiatura - są takie, ale bardzo rzadkie lub poszukać kompatybilnych urzadzeń.
Może "zwykła" bezprzwodowa mysz i klawiatura Samsunga zadziała? Lub poszukać na forach - bo podobnie było z modemami WiFi - też odkryto, że jeden konkretny model działa z telewizorami - bo ma ten sam chipset.
Masz dwa wyjscia - znaleść mysz i klawisze, których modół bezprzewodowy jest "przeźroczysty" i zachowuje się jak "zwykła" przewodowa mysz i klawiatura - są takie, ale bardzo rzadkie lub poszukać kompatybilnych urzadzeń.
Może "zwykła" bezprzwodowa mysz i klawiatura Samsunga zadziała? Lub poszukać na forach - bo podobnie było z modemami WiFi - też odkryto, że jeden konkretny model działa z telewizorami - bo ma ten sam chipset.
9000 ml A Rh-