Telewizja w ZETO

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.

halford
Rhetor

Post autor: halford »

A ty co masz że jesteś taki zadowolony?
W domu telefon mam z Zeto. Neta z IS czyli obecnie niestety MM.

W pracy Zeto.
A prędkość 6 Mb jest wystarczająca a ten kit z 50 na Zeto możliwy przy błędzie testu
Nie wmawiaj mi co jest dla mnie wystarczające.

Testy to kit. Zgadzam się. Ale jeśli plik 100 MB ściągam w 20 sekund to co się wtedy dzieje ? Wytłumacz mi ? Skoro nie mam tych 50 Mb/s ? Krasnoludki noszą dane ?
Usterki od początku ani na telewizji ani na internecie nie miał.
Skoro nie miał od początku to po co rezygnował ? Ciężko się z twojej wypowiedzi coś więcej dowiedzieć ale sądzę, że usterki pojawiły się później. Czyli logicznie rozumując, działało dobrze, się zepsuło. Czyli jednak TV nie powodowała zamulania neta skoro jak sam piszesz działo dobrze.

krzychu
Archont

Post autor: krzychu »

wszystko chodzi calkiem calkiem pozatym ze czasami jest problem ze zmiana kanalu tj wiesza sie i jest czarny ekran trzeba troche poczekac poprzelanczac i jest ok a druga sprawa ze czasami pojawia sie napis hdcp protection ktory zaslania obraz i wtedy trzeba zresetowac dekoder

dekoder ZyXEL jest polaczony z TV za pomoca kabla HDMI

mozna jakos wyeliminowac te usterki ?

halford
Rhetor

Post autor: halford »

mozna jakos wyeliminowac te usterki ?
Tak, zgłoś do Zeto to Ci wymienią dekoder na Motorolę.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

krzychu pisze:czasami pojawia sie napis hdcp protection
Dekoder Zyxel'a - dzwoń do ZETO, żeby poprawili soft - oni chętnie się dowiedzą o błędach w sofcie, sami pewnie nie są w stanie wszystkich wyłapać.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Czy ma ktoś dzisiaj problemy z TV z ZETO? U mnie jest jakaś masakra - kanały się przycinają, dźwięk się rwie itd. Nie da się oglądać.
Z netem też coś się dzieje - YT mi się buforuje, czego nie doświadczyłem od dawna.

Awatar użytkownika

pan_wAZOn
Prytan

Post autor: pan_wAZOn »

Ha!
Telewizornia z ZETO coś dzisiaj niedomaga - u mnie z kolei dźwięk bez zarzutu, ale z obrazem porażka - co chwilę "zamraża" ekran, pikseloza się tworzy i tym podobne przypadki - komfort oglądania fatalny ....
"Pan Jan z Suwalszczyzny idąc na polowanie przez pomyłkę zabrał papierosy syna - do południa upolował: niebieskiego kangura, jednorożca i dwa smoki..."

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Na chwilę obecną problemu nie ma z tego co widzę, nie tnie się nic, a przynajmniej u mnie :P

Mark
Proedroj

Post autor: Mark »

Goscinny pisze: TV z ZETO? U mnie jest jakaś masakra - kanały się przycinają, dźwięk się rwie itd. Nie da się oglądać.
potwierdzam, t r a g e d i a, trzeba czekać do poniedziałku

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

No i 'magicznie' się poprawiło :) Ale mam nagranie jak się rwało jakby ktoś nie wierzył :)

Mark
Proedroj

Post autor: Mark »

i magicznie powróciło:) niestety

ODPOWIEDZ