telefon komorkowy jako router wi-fi
telefon komorkowy jako router wi-fi
cos taniego co polecacie ?
-
- Rhetor
Cokolwiek z androidem, nowe kupisz już za 300-400 zł
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Goscinny, Oj tak, potwierdzam - potrafi przygrzać - ale za to cała obsługa i ustawianie to włączenie jednej opcji w menu, a włączenie trybu danych - naciśnięcie jednego guzika i 'tapnięcie' na ekran.
A tak przy okazji zapytam: Nie macie takiego wrażenia, że jak podczas pracy w trybie danych przychodzi rozmowa głosowa, to tryb danych przestaje działać? "It's a bug or feature?" że polecę klasykiem?
A tak przy okazji zapytam: Nie macie takiego wrażenia, że jak podczas pracy w trybie danych przychodzi rozmowa głosowa, to tryb danych przestaje działać? "It's a bug or feature?" że polecę klasykiem?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Uzywany HTC Magic kosztuje poniżej 200 zł - sam mam takowy ponieważ używam innego Magic służy jako "królik doświadczalny".
Zamiast Androida 1.5 wgrałem do niego 2.3 - i działa ZNAKOMICIE na forum Androida http://forum.android.com.pl/ jest cały ogromny dział poświęcony Magicowi i innym. Sam używałem HTC Magic jako Acces Point - a raz w ramach testów połączyłem Magic'a z routerem Draytek Vigor - telefon dostarczał internet i łączył się z routerem po WIFi - a router rozsyłał sygnał WiFi i dostarczał sieć również przez kable Ethernetowe
Zasadniczo każdy telefon z Windows Mobile lub Androidem się nada - polecam HTC dla tego, że mają potężne wsparcie na forach w tym równierz polskich. Dodatkowo starsze modele jak HTC Magic - zostały "rozpracowane" na wszystkie możliwe strony.
Zamiast Androida 1.5 wgrałem do niego 2.3 - i działa ZNAKOMICIE na forum Androida http://forum.android.com.pl/ jest cały ogromny dział poświęcony Magicowi i innym. Sam używałem HTC Magic jako Acces Point - a raz w ramach testów połączyłem Magic'a z routerem Draytek Vigor - telefon dostarczał internet i łączył się z routerem po WIFi - a router rozsyłał sygnał WiFi i dostarczał sieć również przez kable Ethernetowe
Zasadniczo każdy telefon z Windows Mobile lub Androidem się nada - polecam HTC dla tego, że mają potężne wsparcie na forach w tym równierz polskich. Dodatkowo starsze modele jak HTC Magic - zostały "rozpracowane" na wszystkie możliwe strony.
9000 ml A Rh-
ad2222, gdzieś mi się obiło o uszy, że dane są wyłączane podczas rozmowy, żeby ograniczyć promieniowanie na naszą głowę. Teoretycznie wi-fi też powinno się wtedy wyłączyć. Można nawet ściągnąć specjalną aplikację, która automatycznie wyłącza i pakiety i wi-fi podczas rozmowy. Ale czy faktycznie SGS ma taką funkcję, czy to przypadek to trzeba by poszukać na forach.
A po zakończonej rozmowie dane z powrotem same się włączają?
A po zakończonej rozmowie dane z powrotem same się włączają?