Kupiłem sobie tę grę. Zainstalowałem (mam Windows 7). Doinstalowałem ORIGIN i założyłem konto. Aktywacja kodu zabezpieczającego przed piratami przeszła pomyślnie. Niestety gra nie ruszyła. Każdorazowa próba uruchomienia kończy się na aktywacji kodu.
Szukałem w sieci rozwiązania problemu. I znalazłem. Gość miał identyczne kłopoty, serwis EA nie pomógł. Pomogło zainstalowanie cracka.
Może ktoś z wie, jak rozwiązać problem, bo też będę musiał zainstalować cracka (do serwisu maila wysłałem, ale nie robię sobie dużych nadziei).
Najbardziej mnie wkurza to, że zachciało mi się być legalnym...
POMÓŻCIE !!!!
Hot Pursuit (Need for speed)
Hot Pursuit (Need for speed)
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Re: Hot Pursuit (Need for speed)
Próbowałeś instalować najnowsze patche ?kato pisze:Kupiłem sobie tę grę. Zainstalowałem (mam Windows 7). Doinstalowałem ORIGIN i założyłem konto. Aktywacja kodu zabezpieczającego przed piratami przeszła pomyślnie. Niestety gra nie ruszyła. Każdorazowa próba uruchomienia kończy się na aktywacji kodu.
Szukałem w sieci rozwiązania problemu. I znalazłem. Gość miał identyczne kłopoty, serwis EA nie pomógł. Pomogło zainstalowanie cracka.
Może ktoś z wie, jak rozwiązać problem, bo też będę musiał zainstalować cracka (do serwisu maila wysłałem, ale nie robię sobie dużych nadziei).
Najbardziej mnie wkurza to, że zachciało mi się być legalnym...
POMÓŻCIE !!!!
Może spróbuj z telefonem do dystrybutora.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Problem rozwiązany. Niestety nie przy pomocy supportu, który wysłał mi porady polegająca na wyłączeniu WSZYSTKIEGO i skilowaniu WSZYSTKICH procesów.
Rozwiązanie jest proste. Mój Samsung ma dwie karty graficzne i gra uparcie chciała startować z tej słabszej. Przestawiłem kolejność i szafa gra.
Tyle, że taka gra sama sobie powinna poradzić z takim problemem.
Dzięki Krzychu!
Rozwiązanie jest proste. Mój Samsung ma dwie karty graficzne i gra uparcie chciała startować z tej słabszej. Przestawiłem kolejność i szafa gra.
Tyle, że taka gra sama sobie powinna poradzić z takim problemem.
Dzięki Krzychu!
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Nie jest to błąd gry. Nie rozumiecie zasady działania laptopów z dwoma kartami graficznymi. Aby laptopy były atrakcyjne także dla graczy, montuje się w nich wydajne karty graficzne. Jednak rozwiązanie to nie jest najlepsze ponieważ taka karta "ciągnie" dużo energii i laptop działa krótko na baterii. Dlatego obecnie stosuje się rozwiązanie z dwoma niezależnymi kartami. Jedna do zwykłej pracy, druga do grania. Takie rozwiązanie jednak nie przynosiłoby efektu gdy obie karty są włączone. Dlatego to na użytkownika spada ciężar wyboru karty. Żaden program nie będzie widział obu kart bo po prostu obie nie działają w tym samym czasie. Wystarczy wejść sobie w właściwości karty grafiki i zdefiniować które aplikacje mają korzystać z wydajnej karty.
PS. Na pewno jest możliwe aby gra sama to zrobiła. Ale idea działania jest inna.
PS. Na pewno jest możliwe aby gra sama to zrobiła. Ale idea działania jest inna.