IS sprzedane!

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

U mnie to samo, strony wchodzą jak w lesie z plusa :/ Szlag mnie trafia jak pomyśle o necie jaki mieliśmy przez te lata,a co nam teraz MultiMiazga serwuje :/

Awatar użytkownika

maup
Thesmothetai

Post autor: maup »

ano może się i zacząć. w końcu wprost pisze mm że działanie zależy od obciążenia sieci. nie będą ciąć pasma klientom, bo po co, ale mogą uciąć na węźle i towarzystwo się będzie bić o dostęp do pasma 2Mbps na pół osiedla :evil:

kolejny kfiatuszek z telefonów - połączenia do b. sieci +IS (i kawałków Zeto) na razie wprawdzie zostają bezpłatne ale tylko do zakresu numeracji, która należała do +IS (czyli numery 14655xxxx i 656xxxx plus parę prefiksów do Zeto). O numerach przeniesionych od innych operatorów (np z TP) ani słowa a było ich mnóstwo - ktoś się chce założyć, że będą normalnie płatne??
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

bartiko pisze:Chyba się zaczyna. Od jakiegoś tygodnia zauważyłem że strony dosyć często "wiszą" na Firefoxie. Pomyślałem że może to wina wersji 4 którą ostatnio zainstalowałem, jednak na IE jest to samo - trzeba odświeżyć aby się poprawnie czytały do końca. Wczoraj na 25-lecia nie było internetu przez kilka godzin, dzisiaj podobnie - raz jest, raz nie ma.
Jak MM kupiło Zicom też tak miałem, tłumaczyli to oczywiście modernizacją i konserwacją :shock:

bartiko
Obywatel

Post autor: bartiko »

I co teraz masz już lepiej? :P

krzypio
Obywatel
Kontakt:

Post autor: krzypio »

Krew mnie zalewa.... :evil: czy u was też dawny internet IS chodzi jak krew z nosa? od kilku dni praktycznie nie da się z niego korzystać. Do tej pory można było teledyski na youtube w hd oglądać bez żadnego zacinania, a teraz filmiku w rozdzielczości 240p nie mogę odtworzyć... czy to oznacza, że czasy szybkiego internetu odeszły w zapomnienie? Bo teraz to już chyba nawet konkurencji dla MM nie ma... :cry:

Eredhel
Archont

Post autor: Eredhel »

Co prawda już drugi tydzień w teren jeżdżę, ale w pracy też mamy z MM i czasem to jakaś masakra jest... aż mi Opera wyświetla komunikat o wolnym łączu
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Ja nie poczułem żadnych zmian... HD i tak mi nigdy nie chodziły płynnie (raczej wina procka ; P ), ale torrenty to do 5mb/s dochodzą, więc wszystko w normie...

fistal
Prytan

Post autor: fistal »

czy tylko ja nie dostałem jeszcze faktury za internet od multimedia w tym miesiącu? W IS przychodził około 5-go a teraz mamy już 15-sty i nic...
Nie żebym się upominał o rachunki do płacenia ale jakoś się przyzwyczaiłem że płacę przed 10-tym a tak kasa się rozejdzie a rachunek przyjdzie w najmniej odpowiednim momencie ;)

Awatar użytkownika

misha
Proedroj

Post autor: misha »

Dzwoniłem do nich w tej sprawie - w tym miesiącu rachunek przyjdzie po 20 z płatnocią do końca miesiąca.

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Jakby fistal zaglądnął do panelu abonenta to jest tam informacja, że w tym miesiącu faktury będą "po 15-tym".

Awatar użytkownika

maup
Thesmothetai

Post autor: maup »

krzypio pisze:Bo teraz to już chyba nawet konkurencji dla MM nie ma...
chyba, że się lokalne pozostałe firmy obudzą...
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite

Awatar użytkownika

huziu
Archont

Post autor: huziu »

Na ul. Nowy Świat 66 działa jeszcze dawny BOK?

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

maup, zakładam, że się obudzili, ale w epoce papieru nie jest takie iiiziii dostać pozwolenie i projekt na przebicie pod ulicą i okablowanie bloku :P

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Najgorzej z tym okablowaniem, bo pomiędzy blokami to nie ma problemu.
Spółdzielnie marudzą jak ktoś chce im kolejną rurkę wrzucić - bo nie wpadną na pomysł: "wyrzucamy wszystkie rurki, robimy swoje okablowanie i z niego muszą korzystać providerzy".
Po tych zakupach masz czasami sytuację, że są 3 rury tego samego operatora (MM/IS/MTK).

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

U mnie w bloku tak jest, z tym, że ja mam jeszcze Zeto.

ODPOWIEDZ