IS sprzedane!
ano może się i zacząć. w końcu wprost pisze mm że działanie zależy od obciążenia sieci. nie będą ciąć pasma klientom, bo po co, ale mogą uciąć na węźle i towarzystwo się będzie bić o dostęp do pasma 2Mbps na pół osiedla
kolejny kfiatuszek z telefonów - połączenia do b. sieci +IS (i kawałków Zeto) na razie wprawdzie zostają bezpłatne ale tylko do zakresu numeracji, która należała do +IS (czyli numery 14655xxxx i 656xxxx plus parę prefiksów do Zeto). O numerach przeniesionych od innych operatorów (np z TP) ani słowa a było ich mnóstwo - ktoś się chce założyć, że będą normalnie płatne??
kolejny kfiatuszek z telefonów - połączenia do b. sieci +IS (i kawałków Zeto) na razie wprawdzie zostają bezpłatne ale tylko do zakresu numeracji, która należała do +IS (czyli numery 14655xxxx i 656xxxx plus parę prefiksów do Zeto). O numerach przeniesionych od innych operatorów (np z TP) ani słowa a było ich mnóstwo - ktoś się chce założyć, że będą normalnie płatne??
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
Jak MM kupiło Zicom też tak miałem, tłumaczyli to oczywiście modernizacją i konserwacjąbartiko pisze:Chyba się zaczyna. Od jakiegoś tygodnia zauważyłem że strony dosyć często "wiszą" na Firefoxie. Pomyślałem że może to wina wersji 4 którą ostatnio zainstalowałem, jednak na IE jest to samo - trzeba odświeżyć aby się poprawnie czytały do końca. Wczoraj na 25-lecia nie było internetu przez kilka godzin, dzisiaj podobnie - raz jest, raz nie ma.
Krew mnie zalewa.... czy u was też dawny internet IS chodzi jak krew z nosa? od kilku dni praktycznie nie da się z niego korzystać. Do tej pory można było teledyski na youtube w hd oglądać bez żadnego zacinania, a teraz filmiku w rozdzielczości 240p nie mogę odtworzyć... czy to oznacza, że czasy szybkiego internetu odeszły w zapomnienie? Bo teraz to już chyba nawet konkurencji dla MM nie ma...
czy tylko ja nie dostałem jeszcze faktury za internet od multimedia w tym miesiącu? W IS przychodził około 5-go a teraz mamy już 15-sty i nic...
Nie żebym się upominał o rachunki do płacenia ale jakoś się przyzwyczaiłem że płacę przed 10-tym a tak kasa się rozejdzie a rachunek przyjdzie w najmniej odpowiednim momencie
Nie żebym się upominał o rachunki do płacenia ale jakoś się przyzwyczaiłem że płacę przed 10-tym a tak kasa się rozejdzie a rachunek przyjdzie w najmniej odpowiednim momencie
-
- Rhetor
maup, zakładam, że się obudzili, ale w epoce papieru nie jest takie iiiziii dostać pozwolenie i projekt na przebicie pod ulicą i okablowanie bloku
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Najgorzej z tym okablowaniem, bo pomiędzy blokami to nie ma problemu.
Spółdzielnie marudzą jak ktoś chce im kolejną rurkę wrzucić - bo nie wpadną na pomysł: "wyrzucamy wszystkie rurki, robimy swoje okablowanie i z niego muszą korzystać providerzy".
Po tych zakupach masz czasami sytuację, że są 3 rury tego samego operatora (MM/IS/MTK).
Spółdzielnie marudzą jak ktoś chce im kolejną rurkę wrzucić - bo nie wpadną na pomysł: "wyrzucamy wszystkie rurki, robimy swoje okablowanie i z niego muszą korzystać providerzy".
Po tych zakupach masz czasami sytuację, że są 3 rury tego samego operatora (MM/IS/MTK).
-
- Rhetor
U mnie w bloku tak jest, z tym, że ja mam jeszcze Zeto.
Wysłane z mojej budki telefonicznej