Pomożecie z reklamą?

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ

Autor tematu
cyberjunkie
Metoikos

Pomożecie z reklamą?

Post autor: cyberjunkie »

Jestem uczniem VI LO w Tarnowie. Zrobiłem portal o tematyce komputerowej, tylko byłbym wdzięczny za pomoc w reklamie

www.idc.edu.pl

i będę wdzięczny za polubienie na facebooku ;)

http://www.facebook.com/pages/IDC-Infor ... 1670639443

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Od razu pierwsze co mnie wku***, znaczy denerwuje. Jeszcze nie zdążyłem nic na tej stronie przeglądnąć, ale baner mnie po prostu odrzucił :/ Ten o tym, że "informatyka jest dla wszystkich", "IDC" itd. Jest za duży. Na początku myślałem, że to intro. Otwierasz stronę na rozdzielczości 1366x768 a ten baner zajmuje cały ekran. Sorry, ale ja nie chcę strony przesuwać aby zobaczyć artykuły.
A co do samej stronki, bo już ją przejrzałem to powiem szczerze, że spodziewałem się troszkę ambitniejszych artykułów niż zamykanie systemu z klawiatury, bądź ukrywanie dysków.
A tak właściwie to co chcesz tam umieszczać? Porady, recenzje czy coś innego ?:>

Autor tematu
cyberjunkie
Metoikos

Post autor: cyberjunkie »

Dzięki za to o bannerze :)

Te artykuły to na początek :) I Porady i recenzje :) Narazie to początki, będę rozwijał moją stronkę ;)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Przecież pisze, że porady...
Cubaza ma rację, ten banner jest tam o kant d..y rozbić, dodatkowo menu jest zrypane, ja nie chcę wyświetlać artykułów z kategorii załóżmy Systemy > Windows tylko z sategorii Systemy czyli wszystkie jakie są, a menu nie puszcza.
Dalej: Albo systemy czyli: Windows, Linux, BSD itd albo optymalizacja windy, bądźmy konsekwentni w wyborze kategorii nadrzędnej.
Co do maszyn wirtualnych nie wiem skąd wziąłeś info, że VPC jest jednym z najpopularniejszych a pominąłeś VMWare :)

Linki na stronie gównej nie działają, tzn te porady dna zaawansowanych i odwiedź z komórki.
Informatyka dla Ciebie © Własność FinalSolutions. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Nie wiem jak się z nimi umówiłeś, ale ja bym się na coś takiego nie zgodził, chyba, że to reklama miałą być.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

LordRuthwen pisze:Przecież pisze, że porady...
Lord to do mnie było? Ok, niech będą sobie porady i w sumie takie artykuły się tam znajdują, ale wśród filmików są przedstawione produkty ;) Dlatego zapytałem o recenzje :P
LordRuthwen pisze:a pominąłeś VMWare
Ale VMWare nie jest darmowe ;) A tam jest napisane, że darmowe produkty ;)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Cubaza, jakto nie jest darmowe?
To z czego korzystałem jeszcze nie tak dawno a co porzuciłem na korzyść XEN-a? :P
VMWare Server wymaga bezpłatnej rejestracji, inne produkty tak samo.
Owszem za ESX trzeba zapłacić, ale jego okrojona werja ESXi już jest darmowa :P

Czepiania się ciąg dalszy, zdecyduj się, czy justujesz tekst w artykułach czy nie.
W arcie o grub-update rozjechały ci się polecenia :)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Też mi nie pasuje ale domena jest zarejestrowna przez firmę az.pl

Kod: Zaznacz cały

whois idc.edu.pl

DOMAIN NAME:           idc.edu.pl
registrant type:       individual
nameservers:           ns2.glowanet.pl. [178.248.75.82]
                       ns1.glowanet.pl. [94.75.229.74]
created:               2011.02.24 09:47:22
last modified:         2011.02.24 09:47:24

no option
TECHNICAL CONTACT: data restricted

REGISTRAR:
AZ.pl Sp. z o.o.
ul. Sosnowa 6a
71-468 Szczecin
Polska/Poland
+48.91 4243780
[email protected]

WHOIS displays data with a delay not exceeding 15 minutes in relation to the .pl Registry system
Registrant data available at http://dns.pl/cgi-bin/en_whois.pl

ODPOWIEDZ