Nie do końca - o ile wymiana TVP Sport na Polsat Sport jest OK o tyle na Mongolia TV już NIE i stanowi podstawę do zerwania umowy.
Lista Kanałów jest swoistym załącznikiem do umowy - ja podpisując umowę podpisałem ją na określony zbiór kanałów.
Polityka w mm
-
Autor tematu - Rhetor
A zacytuj ten kawałek.kiciek pisze:co do MM to ciekawy zapis umowy (zmiany) że Multimedia gwarantuje od 1 marca 2011 ilość programów w pakiecie czyli po zmianie programu dajmy na to z tvp sport na mongolia tv nie można rozwiązać umowy przed czasem bardzo ciekawy zapis chyba że źle zrozumiałem?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Są ogólnie przyjęte normy. Jak wymienią Discovery na National Geographic to jest to porównywalne. Ale TV Mongolia NIE jest. I każdy sąd przyzna nam rację.
Ta zmiana zdecydowanie OGRANICZA prawa konsumenta i jest nie korzystna więc stanowi to podstawę do reklamacji i zerwania umowy.
Zawierając umowę - zawarłem ją aby mieć OKREŚLONE kanały.
To ta jakbyś kupił samochód a przy odbiorze sprzedawca Ci posiwedział, że zamiast ABS dostaniesz relingi dachowe - sztuka to sztuka.
Ta zmiana zdecydowanie OGRANICZA prawa konsumenta i jest nie korzystna więc stanowi to podstawę do reklamacji i zerwania umowy.
Zawierając umowę - zawarłem ją aby mieć OKREŚLONE kanały.
To ta jakbyś kupił samochód a przy odbiorze sprzedawca Ci posiwedział, że zamiast ABS dostaniesz relingi dachowe - sztuka to sztuka.
9000 ml A Rh-