Samsung Delphi czy Samsung Monte
Samsung Delphi czy Samsung Monte
Jak w temacie. Zastanawiam się nad zakupem jednego z tych dwóch modeli. Odpowiedź była by prosta - Delphi to przeżytek i bierz Monte. Problem jest jeden, skoro Monte ma WiFi to powinien mieć i klawiaturę qwerty, a takowej nie ma... Z drugiej strony Delphi ma klawiaturę qwerty co pozwala na szybkie pisanie sms-ów oraz przeglądanie internetu, ale znowu nie ma WiFi... Jest jeszcze Corby Pro, który ma to i to, ale znowu jeżeli do umowy w Plusie mogę sobie do umowy wziąć za złotówkę jeden z wymienionych powyżej, to po co płacić te 800 zł - jak uważacie. A może zaproponujecie jakieś inne modele
Coby nie mnożyć wątków podepnę się pod ten.
Skończyła mi się umowa i pora wyrwać nowy telefon. Nie siedzę na co dzień w temacie więc proszę o pomoc.
Jaki wyrwać aparat? Stawiam na Nokię bo do tej pory przez wiele lat nie zawiodłem się na tej firmie.
Aparat z klawiszami, prosty i przyjazny w obsłudze, bez dziecięcych bajerów, z funkcją GPS, aparatem foto i innymi podstawowymi funkcjami.
Praktycy, proszę o głos
Skończyła mi się umowa i pora wyrwać nowy telefon. Nie siedzę na co dzień w temacie więc proszę o pomoc.
Jaki wyrwać aparat? Stawiam na Nokię bo do tej pory przez wiele lat nie zawiodłem się na tej firmie.
Aparat z klawiszami, prosty i przyjazny w obsłudze, bez dziecięcych bajerów, z funkcją GPS, aparatem foto i innymi podstawowymi funkcjami.
Praktycy, proszę o głos
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku