Cześć. Szukam jakiegoś sprawdzonego salonu z używanymi telefonami, gdzie nie dostanę kota w worku. Bo różne się rzeczy słyszało
A może ktoś z was ma do sprzedania Nokie Lumia 920, Lumia 820 lub Galaxy S2 w stanie Bdb.? Bo w takie modele poluję i na takie mnie maksymalnie stać
Sklep z używanymi telefonami / sprawdzony komis.
Re: Sklep z używanymi telefonami / sprawdzony komis.
Jaki byście polecili komis GSM w Tarnowie odnośnie sprzedaży telefonu , w jakim dają dobre ceny za telefon??, ewentualnie gdzie mają dobre ceny jak bym chciał kupić telefon??
Maciek
-
- Rhetor
Dobrze kupiłem telefony w tych małych punktach w obu galeriach. W jednym mieli cenę lepszą niż najlepsza na allegro.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
-
- Metoikos
A nie lepiej kupić nowy np poprzez aliexpress albo (naszą spamerskę firmę)? Ludzie ufają tym serwisom/sklepom i dobrze się o nich wypowiadają. Poza tym wolę nowy z Chin niż telefon używany z komisu.
-
- Rhetor
Ciekawe zjawisko. Kiedyś jak ktoś wkładał link ze spamem, to moderator zamieniał link na pajacyka. Dzisiaj gdy zwróciłem uwagę na spamerkę powyżej, to wywalono mój komentarz.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
ja jestem ciekawy gdzie w tarnowie mozna kupic jakiegos uzywanego peceta / komputer stacjonarny / na ktory zainstaluje stary windows xp komputer ten nie bedzie podlaczany do internetu
LA ARTE
Na tarnowiaku jest tego na tony. A stacjonarnie w firmach typu skup elektrośmieci.
pozdrawiam
petr
petr
Nie wiem krzychu ile planujesz wydać, ale wpisz sobie w allegro "komputer stacjonarny dell" i posortuj po cenie rosnąco, jest mnóstwo używanego sprzętu, który przed sprzedażą jest w jakimś stopniu odnawiany (konserwacja, czasem wymiana dysków), do tego licencja na Windows XP lub 7 i możesz śmiało śmigać na tym. A to są sprzęty klasy Pentium Core2Duo (lub Athlon X2 DualCore) + 2 GB RAM. Myślę, że nawet gdybyś się zdecydował na podłączenie internetu do tego sprzętu i przeglądanie stron, to uważam, że nie byłoby to jakoś uciążliwe.