Witam,
Gdzie w Tarnowie można kupić kasę fiskalną, i na co zwracać uwagę przy zakupie ?
potrzebuję małą kasę przenośną,
Pozdrawiam
Gdzie kupić kasę fiskalną
Re: Gdzie kupić kasę fiskalną
Na pewno Zeto na Urszulańskiej i RWD Prospect na Klikowskiej mają w swojej ofercie kasy fiskalne oraz swój serwis fiskalny.
Najprostsza i najtańsza chyba jest Novitus Nano E. Ma wbudowaną baterię więc jest mobilna.
Cena jest narzucana przez producenta więc powinna być wszędzie taka sama.
Cena jest narzucana przez producenta więc powinna być wszędzie taka sama.
3150 A Rh+
Ja mam Elzab k10 i jestem bardzo zadowolony.
Polecam sklep (komputerowy) UNIDATA na Krasińskiego 45.
Polecam sklep (komputerowy) UNIDATA na Krasińskiego 45.
Właśnie kupiłem na Krasińskiego w UNIDATA, mają bardzo duży wybór kas, można sobie wypróbować przez zakupem działanie każdej.
RWD Prospect lubi ustawić klientowi na kasie przegląd co 12 miesięcy, a ustawowo jest co 24 miesiące. Sporo ludzi pewnie dało się na to nabrać. Koszt przeglądu to ok. 100 zł. Także uważajcie. Ja ich zamieniłem na UNIDATĘ.
Skoro ustawili Panu przegląd co rok, to tylko dobrze świadczy o nich. Przy corocznych przeglądach otrzymuje Pan gwarancję na moduł fiskalny na 5-lat, i taki przegląd kosztuje 100 netto. Zaś Pan, robiąc przeglądy co dwa lata zapłaci 200 netto i nie będzie miał Pan gwarancji 5-letnij. Gdzie tu logika ???
Po co mi gwarancja na moduł fiskalny? One się nie psują ponoć. Na kasę jest rok gwarancji. Ja mam obecnie przegląd za 70 zł/2 lata więc taka logika.