Oj tam ale się czepiasz :/ oczywiście za 2 tyś ale myślę ze za 2000 tyś też byś coś znalazł wysadzanego jakimiś kryształamiSzukałem, ale nic nie znalazałem za 2 000 000.
Jaki lapek do 2000 pln.
Easy-Comp | Serwis laptopów Tarnów
-
- Rhetor
kelam pisze:oczywiście za 2 tyś ale myślę ze za 2000 tyś
http://www.youtube.com/watch?v=8wvAtQ1I-i0
Ale jestem wdzięczny za lekcję, bo to motywuję aby nie popełniać błędów językowych Tyle że z wątku o laptopach stał się wątek o języku polskim
Ja jestem zadowolony ze swojego Asusa, kupionego za równe 1999zł (czyli mieści się w przedziale do 2tys ) Może nie jest specjalnie wypasiony, ale do codziennego użytku się sprawdza, poza tym nawet całkiem nieźle wygląda i jest bardzo lekki - a to dla mnie duży plus, bo często się z nim przemieszczam.
Nie zdziw się, niezależni doradcy finansowi warszawa będą miały większą prowizję od udzielenia kredytu.
Ostatnio 3 albo 4 osoby kupiły takie Asusy w cenie do 2 tysięcy z procesorem i3 i wszyscy są zadowoleni. Można chyba uznać że to jest dobry wybór.
Hotel w Tarnowie:
http://www.poddebem.tarnow.pl/
http://www.poddebem.tarnow.pl/
Ja bym polecał przy wyborze kierować się solidną obudową, by się komputer najzwyczajniej "nie grzał". Po tym jak pod wpływem ciepła (nie, nie było lato) zaczęła mi siadać grafika i wszystko inne po kolei, zacząłem patrzeć na laptopa inaczej...
Kupiłem masywnego della, obudowa jest praktycznie zimna, komputer chodzi bez zarzutu. i do 2000 zł również moża się zmieścić.
Kupiłem masywnego della, obudowa jest praktycznie zimna, komputer chodzi bez zarzutu. i do 2000 zł również moża się zmieścić.
You can have anything you want
You can drift, you can dream, even walk on water
Anything you want.
You can drift, you can dream, even walk on water
Anything you want.
ja mam acer z prockiem B960 z 2012 roku
ale mam taki problem
niektore programy ktore instaluje zrzeraja 100% zasobow procesora nawet jak nic nie robie problem rozwiazuje odinstalowanie programu
tyle ze procek sie przegrzewa i wiatrak sie zuzywa
ale denerwujace jest to
a i jeszcze jeden problem wsadzili w niego jakiegos lipnego realtek audio ze nie mozna grac na radiach internetowych gdyz albo idzie voice albo muzyka nie da sie rownoczesnie w opcjach nagrywania jest taki podzial
moze ktos wie czy kupno audio na usb by pomoglo ?
ale mam taki problem
niektore programy ktore instaluje zrzeraja 100% zasobow procesora nawet jak nic nie robie problem rozwiazuje odinstalowanie programu
tyle ze procek sie przegrzewa i wiatrak sie zuzywa
ale denerwujace jest to
a i jeszcze jeden problem wsadzili w niego jakiegos lipnego realtek audio ze nie mozna grac na radiach internetowych gdyz albo idzie voice albo muzyka nie da sie rownoczesnie w opcjach nagrywania jest taki podzial
moze ktos wie czy kupno audio na usb by pomoglo ?