Infokioski - jak przeglądać różne strony internetowe?
-
Autor tematu - Obywatel
Infokioski - jak przeglądać różne strony internetowe?
W piątek byłem w przychodni na Skłodowskiej-Curie i postanowiłem skorzystać z infokiosku, bo problemy z internetem u mnie w domu jest jak chleb powszedni . Zaskoczyło mnie to, że nie można się dostać na różne strony internetowe np. do banku, na różne portale informacyjne itp. Wie ktoś może jak ominąć różne blokady aby dostać się np. na google, mBank itp.? Z góry dziękuję.
-
- Rhetor
Jeżeli ci co to robili znają się na swojej robocie to nie ominiesz, z definicji te infokioski mają dawać dostęp do zasobów miasta, nie sieci ogólnie pojętej.
Korzystanie ze stron banku z takiego kiosku było by skrajną głupotą tak nawiasem mówiąc.
Korzystanie ze stron banku z takiego kiosku było by skrajną głupotą tak nawiasem mówiąc.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Cubaza, wiem, że nie ma Multibanku, razem z BRE się przebrandowił na mBank. Ale strona bankowa jest stara, przynajmniej w Multibanku - tylko logo się zmieniło - i nie ma możliwości (przynajmniej do dzisiaj) przeglądać kont z byłego Multi na stronach "starego" mBanku. Pewnie to kiedyś połączą w jedno, ale na razie działają "obok".
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Spróbowałem, z tarnów. pl na agora, a tu :Goscinny pisze: Za każdym razem jak jestem w Gemini to wchodzę na Agorę i ustawiam temat "Park Legionów"