SIMCITY
Własnie miałem zamiar kupić, ale odrzuciła mnie wielkość miast jakie można zrobić. W porównaniu do poprzedniej częsci są strasznie małe.
Też myślalem że można w pare osób zrobić Tarnów. Ja moge być rzecznikiem prasowym
Też myślalem że można w pare osób zrobić Tarnów. Ja moge być rzecznikiem prasowym
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Co do wielkości miast to się w 100% zgadzam że są zdecydowanie za małe ale jest to zrobione po to żeby współpracować z innymi miastami i tak np możesz sam mieć w posiadaniu kilka miast i każdemu z nich przydzielać inną specjalizacje a następnie ją udostępniać
Puki co gram samemu bo większość założonych mulit-city jest zajęta, ale samemu to nie to samo co z innymi
Puki co gram samemu bo większość założonych mulit-city jest zajęta, ale samemu to nie to samo co z innymi
Wiesz tylko fajnie bylo zrobić sobie czasem na jednym regionie np. 3 miasta, kazde po pare mln. ludzi. A tutaj tak na prawde mamy pipidówy a nie miasta
A działają już serwery normalnie, bo widziałem że zaliczyli wiekszą wtopę niż Diablo III
A działają już serwery normalnie, bo widziałem że zaliczyli wiekszą wtopę niż Diablo III
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
Tak, jedynka powinna być już na licencji abandon
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD