Małopolski BO 2018
Małopolski BO 2018
Zagłosujcie proszę na mój projekt - audioprzewodnik po Starym Cmentarzu w Tarnowie. Tak jak w miejskim BO, od 16 r.ż.
https://bo.malopolska.pl/index.php/glosowanie" onclick="window.open(this.href);return false; - projekt TAR10
Z góry dziękuję za głosy!
https://bo.malopolska.pl/index.php/glosowanie" onclick="window.open(this.href);return false; - projekt TAR10
Z góry dziękuję za głosy!
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Re: Małopolski BO 2018
To Twój projekt?
Ja wczoraj oddałam na ten projekt swój głos
Ja wczoraj oddałam na ten projekt swój głos
Tak, mój. Dziękuję za głos! A może namówisz kogoś jeszcze?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Masz mój głos!
I mój topór!
I mój łuk…
I mój topór!
I mój łuk…
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Do łuku dołączam strzały. Przydadzą się
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Namówionead2222 pisze:Tak, mój. Dziękuję za głos! A może namówisz kogoś jeszcze?
-
- Rhetor
Co jest kosztem utworzenia tego audioprzewodnika?
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Największy koszt to zakup urządzeń, do tego dochodzi opracowanie tekstu, nagranie w profesjonalnym studio przez lektorów, wykonanie oznaczeń grobów na samym cmentarzu. I jeszcze licencja na program działający na iOS i na Androidzie, gdyby ktoś nie chciał wypożyczać samych urządzeń.
I od razu uprzedzam kolejne pytanie: nie, nie dostanę tych pieniędzy. Mój był tylko pomysł, a całość, gdyby projekt przeszedł, może realizować albo jedna z agend Urzędu Wojewódzkiego, albo stowarzyszenie non profit. Osoby prywatne i firmy są z tych konkursów wyłączone.
I od razu uprzedzam kolejne pytanie: nie, nie dostanę tych pieniędzy. Mój był tylko pomysł, a całość, gdyby projekt przeszedł, może realizować albo jedna z agend Urzędu Wojewódzkiego, albo stowarzyszenie non profit. Osoby prywatne i firmy są z tych konkursów wyłączone.
-
- Rhetor
Nie planowałem kolejnego pytania i nie posądzałbym Cię raczej o rzucanie się na 50 k Ciekawy byłem. Miałem nie głosować w tym roku w ramach bojkotu wykorzystywania BO do celów marketingu wyborczego przez Krupe, ale oddam głos, bo pomysł jest fajny.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko podziękować za głos.
Podoba mi się ten projekt. Czyli wszystko wiadomo odnośnie głosowania.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
poszło, pomysł super mam nadzieję, że się uda.
Mój głos też masz. Powodzenia.