Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...

Dyskusje na temat oznakowania, niebezpiecznych miejsc, przepisów itd.
ODPOWIEDZ

Mr.D.
Prytan

Post autor: Mr.D. »

Właśnie na ul. lwowskiej na wysokości US mała stłuczka. Babka seicento cofała z parkingu na ulice i nie zauważyła że lwowską akurat jedzie peugeot albo opel (z okna nie widzę dokładnie :lol:) . Ale ruch się zrobił: karetka, straż, czekają jeszcze na policję. Musiało być nieźle bo w peugeocie wystrzeliły poduchy. Dobrze, że to sobota bo w tygodniu to zrobiłby się koreczek gigant.
15300ml B Rh +

kilof
Obywatel

Post autor: kilof »

Znowu smark o rejestracji SC w akcji. Na Słonecznej koło Biedronki, nie zważał na palące się czerwone światło, przepuścił tylko pieszych i sru, pomknął przez siebie, a żeby nie było za mało to na skrzyżowaniu Lwowska x Słoneczna, w stronę Lwowskiej znowu przejechał sobie na czerwonym. Zatrzymał się dopiero na skrzyżowaniu Lwowskiej z Orkana. Ktoś może wie, czy ten "taki owaki" posiada na swoim wyposażeniu mózg?

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Wracam do tematu pozdrowień:
serdecznie pozdrawiam kierowcę czerwonego Fiata CC o numerach KT 29160, jadącego na rondzie tymczasowym w lewo z prawego pasa.
Być może jak kupował prawo jazdy zapomnieli mu powiedzieć, że tak się nie robi.

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Ponoć miedzy Krzyżem a Lisią Górą wyłożył się jakiś TIR i są dobre korki w obie strony.

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

Pozdrawiam popierdo....(inaczej nie umiem go nazwac) kierowce o numerach KBR 54xxx (nie pamietam dalej niestety), jadacego oplem Vivaro czy jakos tak (dostawczak). Gosc jechal przede mna przez przejazd kolejowy, gdy on sobie przejechal ja wjechalem za nim, a gosc sobie staje, blokujac mi droge wyjazdu z torów, po prostu zrobil sobie paro sekundowe jajo blokujac mnie na torach.
Jadac dalej, gosc na moscie na białej, zaczęły sie 2 pasy, chcialem go wyprzedzic gosc dup lewy kierunek i blokuje mnie, wrócilem na prawy pas - on tez.
I nie dziwcie mi sie ze jak widze KBR to uciekam gdzie moge. Bo do tej pory widzialem jednego kierowce który ustepował pierszenstwa bedac na rondzie i to własnie KBR :P
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Ja po dzisiejszym dniu mam postanowienie zakupu poloneza (bo wchodzi w inne samochody jak przecinak w masło) i będę jeździł z uporem maniaka po tarnowskich skrzyżowaniach i wjeżdżał ludziom z drzwiami do środka jak wymuszą pierwszeństwo.
Jechałem do racy całe 6 minut i w tym czasie miałem 3 wymuszenia pierwszeństwa!
Jakby nie to, że nie mam innego samochodu a jeździć trzeba to bym pierwszemu pajacowi na holenderskich blachach wjechał do tego jego ślicznego i wypucowanego merca z drzwiami pasażera... no ale auta żal...

Lechu
Archont

Post autor: Lechu »

Takie same mam przemyślenia, gdyby mi nie było szkoda auta to już blacharkę parę razy mógłbym sobie zrobić

nicniewiem
Obywatel

Post autor: nicniewiem »

Pozdrawiam rozwoziciela pizzy avanti, nie wiem czy jest jeden czy więcej, chodzi o takiego młodego bruneta, który jeździ czerwonym seicentem. Pan albo nie zna przepisów ruchu drogowego, albo je celowo lekceważy. Któregoś dnia może przejechać dzieci na chodniku, bo pan nie rozróżnia chodnika od ulicy i od trawnika

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

nicniewiem pisze:Pozdrawiam rozwoziciela pizzy avanti, nie wiem czy jest jeden czy więcej, chodzi o takiego młodego bruneta, który jeździ czerwonym seicentem. Pan albo nie zna przepisów ruchu drogowego, albo je celowo lekceważy. Któregoś dnia może przejechać dzieci na chodniku, bo pan nie rozróżnia chodnika od ulicy i od trawnika

o zgadzam sie :) a tlumaczenie kiedys jednego goscia od Pizzy bylo ciekawe: nie boje sie policji bo jak oni zamawiaja pizze to dostaja w 1 kolejnosci dzieki temu sie nas nie czepiaja.... zgroza.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Ja po dzisiejszym dniu mam postanowienie zakupu poloneza
Wartburga, tam blacha jest chyba od ruskiego tygrysa.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Wczoraj stoje sobie na skrzyżowaniu Szkotnik -Szujskiego a tu jada na sygnale dwie policje jedna tnie prosto druga skręcała w tym samym kierunku i brakło dosłownie metra do wielkiego bum :roll:

nicniewiem
Obywatel

Post autor: nicniewiem »

Pozdrowienia dla drugiego kierowcy z avanti, również lekceważy przepisy ruchu drogowego, ale najważniejsze przecież, żeby pizza dla strażników miejskich i policji była ciepła :lol:

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Macie NIE WŁAŚCIWE samochody :mrgreen: - jak jeżdżę samochodem siostry i jej męża to NIKT nie wymusza. A jak ktoś wymusi to można SPOKOJNIE wjechać w pacjenta. :mrgreen:

Nissan PATROL podniesione, terenowe zawieszenie, duże, szerokie opony i profesjonalne, terenowe ORUROWANIE z przodu :mrgreen: :mrgreen:

Nawet właściciele dostwczych, starych i zardzewiałych vanów czują respekt. :mrgreen: :mrgreen:
9000 ml A Rh-

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Nissan PATROL podniesione, terenowe zawieszenie, duże, szerokie opony i profesjonalne, terenowe ORUROWANIE z przodu
Właśnie kiedyś zastanawiałem się nad zamontowaniem o rurowania do swojej bryki i niech wtedy wymuszają :D

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

halford pisze:
Nissan PATROL podniesione, terenowe zawieszenie, duże, szerokie opony i profesjonalne, terenowe ORUROWANIE z przodu
Właśnie kiedyś zastanawiałem się nad zamontowaniem o rurowania do swojej bryki i niech wtedy wymuszają :D
Ooo taaak, Twój samochód by ciekawie z orurowaniem wyglądał :)

ODPOWIEDZ