Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
-
- Archont
fakt.. ostanio komunikacja miejska jest rownie szybka co samochód chyba ze motocyklem sie jezdzi...
co prawda ostanio widzialem jak jedna pani rozjechala motocykliste jadąc od Mościc i skrecajac na Czystą w lewo...
NOTA BENE: policjanta na sluzbowym motocyklu... Bo co tam.. jak nie samochód - to nic (czytaj: pieszy, rower albo motocykl)... Wiekszy wygrywa.
Rozwalony motocykl, troche krwi i zlamana noga...
co prawda ostanio widzialem jak jedna pani rozjechala motocykliste jadąc od Mościc i skrecajac na Czystą w lewo...
NOTA BENE: policjanta na sluzbowym motocyklu... Bo co tam.. jak nie samochód - to nic (czytaj: pieszy, rower albo motocykl)... Wiekszy wygrywa.
Rozwalony motocykl, troche krwi i zlamana noga...
ze strony KMP
Wynika z tego, że nie pani ale panW sobotę w Tarnowie jadący ul. Mościckiego w kierunku centrum miasta, 76-letni tarnowianin w trakcie wykonywania manewru skrętu w lewo w ul. Czystą, nie ustąpił pierwszeństwa jadącemu w przeciwnym kierunku służbowym motocyklem policjantowi WRD KMP Tarnów, w wyniku czego doszło do zderzenia pojazdów. Siła uderzenia sprawiła, że motocykl uderzył następnie w tył Renault jadącego za nim. Policjant doznał otwartego złamania nogi i został przewieziony do szpitala. Oprócz niego nikt nie ucierpiał. Uczestnicy wypadku byli trzeźwi.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Archont
Wczoraj ok. godz. 22 na środku skrzyżowaniu Bema z Urszulańską zderzyły się dwa auta osobowe (jedno z nich to czerwone Seicento należące do Restauracji 'Piwnica Tarnowska'). Z ustawienia pojazdów wyglądało jakby kierowca Fiata chciał jechać od Urszulańskiej do Narutowicza i nie ustąpił pierwszeństwa jadącemu Bema drugiemu samochodowi
-
- Rhetor
Chciałem pozdrowić buca, który dziś dojechał mnie na którymś parkingu wgniatając blachę i nawet kartki nie zostawił. Do takich pajaców pasowało by strzelać.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Trochę nie na temat ale...
pozdrawiam kutafona bez mózgu, który dzisiaj w nocy pożyczył worek pełen liści od mojego sąsiada i rozpieprzył mi na dachu samochodu (3 dni temu myłem). Samochód i ulica przed moim domem wyglądają tragicznie. Jakbym cię baranie dorwał, to bym ci nogi z dupy powyrywał i dał się pobawić.
Ulżyło mi.
pozdrawiam kutafona bez mózgu, który dzisiaj w nocy pożyczył worek pełen liści od mojego sąsiada i rozpieprzył mi na dachu samochodu (3 dni temu myłem). Samochód i ulica przed moim domem wyglądają tragicznie. Jakbym cię baranie dorwał, to bym ci nogi z dupy powyrywał i dał się pobawić.
Ulżyło mi.
29500ml B Rh+... A Ty?
Widać z tych przykładów że ''się dzieje na mieście'' no niestety są ludzie i ludziska pół biedy jak się kończy tylko na zadrapaniach gorzej jak fantazja powoduje uszczerbek na zdrowiu .
Słynne rondo tymczasowe piątek godz 11 jakiś dziadzio wjechał na rondo i jechał dokładnie środkiem blokując ruch na dwóch pasach z prędkością 5km/h
Słynne rondo tymczasowe piątek godz 11 jakiś dziadzio wjechał na rondo i jechał dokładnie środkiem blokując ruch na dwóch pasach z prędkością 5km/h
Nie wiedział jak się zachować bo wtedy gdy on robił prawo jazdy to jeszcze rond (?) nie było...ulotki pisze:Widać z tych przykładów że ''się dzieje na mieście'' no niestety są ludzie i ludziska pół biedy jak się kończy tylko na zadrapaniach gorzej jak fantazja powoduje uszczerbek na zdrowiu .
To ma być usprawiedliwienie? Niech siedzi w domu, skoro nie wie jako kierowca co to jest rondo i jak się na nim zachowywać.mieszkaniec92 pisze:Nie wiedział jak się zachować bo wtedy gdy on robił prawo jazdy to jeszcze rond (?) nie było...
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.