angelo pisze:Chciałbym zobaczyć film, jak gushman jedzie przez następne przejście. Czy tylko mnie się wydaje, że film skończył się w tym momencie, żeby nie było widać jak gushman wyprzedza scenica na przejściu? Chłopie, sam jeżdżę z dzieciakami ale takich numerów nie wywijam. Jeśli nie umiesz przewidywać takich sytuacji prowadząc samochód to może warto przesiąść się w komunikację miejską.
Dokładnie widać ja też miałem takie wrażenie że przy następnym przejściu również nie zamierzał zwalniać ani nikogo przepuszczać , poza tym miałeś kupę czasu aby się zatrzymać pieszy był widoczny jeszcze przed zatoczką i było widać jego jedną nogę na przejściu że ma zamiar przechodzić .... a wyzywanie go od trolla to już szczyt twojego chamstwa gushman ..... dobrze że ten filmik kończy się po 20 sekundach bo aż się boję patrzeć na twoje popisy i strach pomyśleć co dalej się dzieje .
Takim jak ty od razu powinni zabierać prawo jazdy .
ps. prawo jazdy mam od 17 lat i jeżdżę samochodem , motorem , rowerem i jestem też pieszym stąd mam różne perspektywy ... niestety ty masz tylko jedną swoją .... perspektywę świętej krowy .
Tutaj niektóre twoje cytaty :
''Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że za mną nic nie jechało i gdybym był na miejscu pieszego, to zaczekałbym. Ze zwykłej uprzejmości i mając na uwadze fakt, że kierowca hamując i ruszając od "zera" spala znacznie więcej paliwa niż jadąc ze stałą prędkością. Tylko o to mi chodziło.
Czyli kwestia paliwa jest decydująca
Cztery: nie wiem co niektórzy mi tu imputują punkty za nieprzepuszczenie pieszego i inne śmieszne wykroczenia. Na nikim niczego nie wymusiłem, nikogo nie nie przepuściłem, nikogo nie wyprzedzałem. Darujcie sobie, bo znam swoje prawa i wiem co robię za kółkiem.
Rzeczywiście bardzo śmieszne te twoje wykroczenia dobrze że nikogo nie zabiłeś