Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...

Dyskusje na temat oznakowania, niebezpiecznych miejsc, przepisów itd.
Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

maup, ależ już trafiłem :) Z wyboru, w przeciwieństwie do cysterny jadącej z przeciwka, wyglądał całkiem miękko ;)
Nie wiem w jaki sposób, ale auto wyszło z tego prawie bez szwanku, nie licząc wystrzelonej gaśnicy (na szczęście była w bagażniku), urwanej części zderzaka, maskownicy nadkola, pogiętej felgi i złamanego drążka kierowniczego.
No i kołpaki szlag trafił ;(

Awatar użytkownika

Winter
Proedroj

Post autor: Winter »

Koło 14:00 na mościckiego przy Orlenie 3 autka się "pocałowały". Typowe najechanie ;)

Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

Jakaś większa akcja jest w pobliżu DK4 w Zbylitowskiej Górze, dokładnie na skręcie do ZG. Straż na sygnale oświetla miejsce akcji. Tyle widziałem.

Awatar użytkownika

Baxon
Thesmothetai

Post autor: Baxon »

TIR z rurkami w rowie - Lisia Góra
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... rowie.html

Awatar użytkownika

robas
Proedroj
Kontakt:

Post autor: robas »

Baxon pisze:TIR z rurkami w rowie - Lisia Góra
Ruch wahadłowy odbywał się do godzin wieczornych, nie wiem jak można wyciągać Tira przez ponad 7 godzin...

halford
Rhetor

Post autor: halford »

robas pisze:
Baxon pisze:TIR z rurkami w rowie - Lisia Góra
Ruch wahadłowy odbywał się do godzin wieczornych, nie wiem jak można wyciągać Tira przez ponad 7 godzin...
Gdy TIR jest wyładowany stalowymi prętami i leży na dachu to na pewno nie jest łatwo go wyładować i postawić.

Awatar użytkownika

figa
Archont

Post autor: figa »

ok. 10.30 dzwon na skrzyżowaniu Klikowska/Wyszyńskiego/Elektryczna. Z jednego auta się dymiło i ciekły rożne płyny. Nie wiem kto na kim wymusił, jedno auto na pewno jechało z Klikowej w stronę centrum, drugie Wyszyńskiego.

seboq89
Obywatel
Kontakt:

Post autor: seboq89 »

(ok. 16:00) Nieprzyjemny wypadek na Klikowska/Wyszyńskiego/Elektryczna (znowu), TIR i jakaś osobówka, nie wiem jak z rannymi, jedną karetkę widziałem, do tego straż i duże korki, TIR zastawił praktycznie cały przejazd w ciągu ulicy Klikowskiej.
www.kpt.jun.pl - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej

Awatar użytkownika

Winter
Proedroj

Post autor: Winter »

a koło 16 też na lwowskiej na wysokości urzędu skarbowego kolizja Fiesta miała cały przód rozwalony a Insignia lekko stuknięty zderzak :lol: Policja, jak i chyba karetka na miejscu :P Fieste laweta zabrała

e12
Prytan

Post autor: e12 »

rafalwie pisze:Witam, wiedzę Panowie że macie aktualne wiadomości co do kolizji i wypadków w tarnowie. Zapraszam do współpracy w temacie pozyskiwania odszkodowań dla ludzi którzy ucierpieli w tych wypadkach a nie byli ich sprawcą. Oferuję dodatkową lub stałą pracę i dobre wynagrodzenie, szczegółowe informację przekazuję na spotkaniu. Jeśli jesteście zainteresowani proszę o kontakt <cenzura> Pozdrawiam
wynocha Ty "łowco nagród" :!: :!: :!: Ty i Tobie podobni naciągają tych biednych ludzi bez żadnych skrupułów, kradniecie informacje o miejscach zamieszkania , nr telefonów i potem wydzwaniacie, wyczekujecie pod domami nagabując i robiąc ofiarom i ich rodzinom wodę z mózgu.
Ostatnio zmieniony 01-03-2012, 18:18 przez e12, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

Nie działają światła Szujskiego-Klikowska. efekt? Korek z wszystkich czterech stron = 0 !

halford
Rhetor

Pytam całkiem poważnie, kto ma pierwszeństwo. Wyjazd z Oś. Zielonego, pierwsze światła od Słonecznej.

http://www.youtube.com/watch?v=1StCuiTY ... e=youtu.be

Pierwszeństwo ma Ford czy Toyota (chyba to Toyota) ? Toyota tam stała od początku filmu choć jej nie widać. Wg. znaków tam już nie ma strefy zamieszkania.
3150 A Rh+

Awatar użytkownika

rowerzysta
Prytan
Kontakt:

Post autor: rowerzysta »

halford pisze: Pierwszeństwo ma Ford czy Toyota (chyba to Toyota) ? Toyota tam stała od początku filmu choć jej nie widać. Wg. znaków tam już nie ma strefy zamieszkania.
Toyota, bo z prawej strony wyjeżdża.
Ostatnio zmieniony 02-03-2012, 16:45 przez rowerzysta, łącznie zmieniany 1 raz.

halford
Rhetor

rowerzysta,

Uzasadni proszę. Mi też się tak wydaje ale z drugiej strony to już nie jest strefa zamieszkania więc zasada prawej ręki chyba nie obowiązuje.

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

tak ale nie ma innych znaków mówiących o pierwszeństwie więc chyba jednak obowiązuje zasada prawej ręki jak na skrzyżowaniu równorzędnym

ODPOWIEDZ