Parkowanie w Tarnowie

Dyskusje na temat oznakowania, niebezpiecznych miejsc, przepisów itd.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

starówka
Archont

Post autor: starówka »

Keleos a co chcesz parkować? Furmankę, taczki, narty, rower? Musisz zabrać dowód rejestracyjny. Karta jest przypisana do samochodu i ulicy, tylko tak możesz zdobyć identyfikator Mieszkaniec

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

No ale auto jest zarejestrowane póki co na kogoś z okolic Krakowa... to nie przeszkadza?

(a ile kosztuje karta na furmankę?)

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Keleos pisze:No ale auto jest zarejestrowane póki co na kogoś z okolic Krakowa... to nie przeszkadza?

(a ile kosztuje karta na furmankę?)
Weź umowę kupna-sprzedaży, dowód rejestracyjny i dowód osobisty, powinno wystarczyć.

Co w końcu kupiłeś, pochwal się :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Keleos
Rhetor

Nie bo mnie będziecie fotografować, haha ; )

MaRiO
Prytan

Post autor: MaRiO »

Keleos pisze:(a ile kosztuje karta na furmankę?)
12 zł za rok :)
ad2222 pisze:Weź umowę kupna-sprzedaży, dowód rejestracyjny i dowód osobisty, powinno wystarczyć.
Nie przejdzie, już tak próbowałem.
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu

Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

Keleos pisze:Nie bo mnie będziecie fotografować, haha ; )
Dlatego podaj najlepiej markę, model i numery rejestracyjne, będziemy polować :)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Keleos
Rhetor

Śledźcie kronikę policyjną, powinno wystarczyć :P

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Keleos mam nadzieję, że tydzień temu jeszcze auta nie miałeś i nie kupiłeś żadnego SUV'a i to nie Ty mi zrobiłeś :P
Obrazek
A tak na prawdę to pozdrawiam idiotę, który nie umie wyjeżdżać z parkingu i informatyków tarnowskiej straży miejskiej, którzy nie potrafią zrobić back-upa danych i w przypadku awarii kasują wszystkie nagrania ;/

Keleos
Rhetor

Nie, autem ruszyłem demolować ledwie wczoraj, hehe. No już bez przesady! Może raz trochę za blisko zaparkowałem, ale nikogo nie uderzyłem ani nie porysowałem! ; D

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

Cubaza, no na takiej wysokości te uszkodzenia, że szukaj winnych wśród właścicieli różnych pseudo-terenówek bądź vanów... Furgonetka policyjna też pewnie by podchodziła pod profil sprawcy ;) Może to tłumaczy awarię monitoringu ;)

Cubaza
Rhetor

Marcin Zaród pisze:Cubaza, no na takiej wysokości te uszkodzenia, że szukaj winnych wśród właścicieli różnych pseudo-terenówek bądź vanów... Furgonetka policyjna też pewnie by podchodziła pod profil sprawcy ;) Może to tłumaczy awarię monitoringu ;)
Tylko takie rzeczy obstawiam właśnie :) Że albo terenówka, albo właśnie dostawczak jakiś. Wtedy zaczął śnieg padać więc mógł to być też pług śnieżny, śmieciarka, bądź furgonetka Krokusa bo też mają siedzibę niedaleko.
Jednak przekonałem się, że Polacy jednak umieją używać szpachli ;) I ten kabaret, co mówił "szpachla, szpachla, szpachla" to jednak wiedział co mówił ;)
Oto efekt końcowy:
Obrazek

Awatar użytkownika

starówka
Archont

Straż miejska nagrywa chyba tylko to co w danym momencie włączy obserwator przy kamerach do nagrywania, tak mi kiedyś jeden z dyżurnych wytłumaczył, gdy po swoje dzwoniłem

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Cubaza, SM nie ma informatyka. Kupili system od jakiejś firmy (z Gdańska o ile pamiętam), odpalili i cieszą się, że coś tam widać.
Zapomnij o backupie danych, bo to sporo kosztuje. Zwłaszcza danych video, bo tego jednak jest masa GB.

Cubaza
Rhetor

ja rozumiem, że to jest masa GB, jednak co to za monitoring, że podczas awarii wszystkie dane znikają.
Jak pracowałem w monitoringach to takie coś było nie do pomyślenia...

Awatar użytkownika

starówka
Archont

Cubaza, Gościnny czy do was nie dotarło jeszcze to że w naszej SM jak się nie chce to się nie da (zrobić)

ODPOWIEDZ