Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
-
- Thesmothetai
Wczoraj wieczorem miałem wątpliwą przyjemność jechać tamtędy ( Elektryczną do Klikowskiej i na światłach w stronę Łęgu ) - ta droga jest niebezpieczna dla każdego auta które jest mniejsze od TIRa. Do tego jak pojawią się kałuże, to te wyrwy są doskonale zamaskowane. I czychają.. Na biednych kierowców. Zakładam, że nie patrzą nam między nogi i płeć kierującego nie ma znaczenia Koło może stracić tak samiczka jak i samiec.
Im Lazy and I like it
saite_nitoche nie mam nic do babebeczek za kólkiem ale moja żona jeździ jak przysłowie ludowe mówi " baba za kierownicą". dokładnie mi o to chodziło. nikogo nie chce obrażać.
Z góry przepraszam.
Kolego TIREM też załadować w taką dziurę to nic przyjemnego, wszystko co masz w schowku to leci CI na głowę Czasami to strach bo można zęby stracić jak Ci gruszka od CB zawita na jedynkach hehehe mi raz zwykłe radio wypadło dobrze że mam kabine wysoką to na kablach się zatrzymało bo szycie murowane potylicy
Z góry przepraszam.
Kolego TIREM też załadować w taką dziurę to nic przyjemnego, wszystko co masz w schowku to leci CI na głowę Czasami to strach bo można zęby stracić jak Ci gruszka od CB zawita na jedynkach hehehe mi raz zwykłe radio wypadło dobrze że mam kabine wysoką to na kablach się zatrzymało bo szycie murowane potylicy
Tym razem duży madafaka. Chyba dzisiaj: http://tarnow.naszemiasto.pl/artykul/ga ... 6b5c,1,3,3
A to tragedia tak dostać po jedynkach, a nie przyszło do głowy, że omijając TIREM te dziury koleś w osobówce z naprzeciwka może stracić nie tylko jedynki, ale i samą "jednostkę centralną". Może zamiast omijać warto by było zwolnić, a nie zapieprzać przez miasto tyle ile tarczka puści!ozi26 pisze:
Kolego TIREM też załadować w taką dziurę to nic przyjemnego, wszystko co masz w schowku to leci CI na głowę Czasami to strach bo można zęby stracić jak Ci gruszka od CB zawita na jedynkach
A czy ja gdzieś napisałem coś na temat omijania tych dziur, jechania na czołówkę, i zapieprzania" tyle ile tarczka puści! " tego to nie rozumie co ma tarczka do zapieprzania??Baxon pisze:A to tragedia tak dostać po jedynkach, a nie przyszło do głowy, że omijając TIREM te dziury koleś w osobówce z naprzeciwka może stracić nie tylko jedynki, ale i samą "jednostkę centralną". Może zamiast omijać warto by było zwolnić, a nie zapieprzać przez miasto tyle ile tarczka puści!ozi26 pisze:
Kolego TIREM też załadować w taką dziurę to nic przyjemnego, wszystko co masz w schowku to leci CI na głowę Czasami to strach bo można zęby stracić jak Ci gruszka od CB zawita na jedynkach
Jeden dziurę ominie z prawej a drugi z lewej, nie ważne czy to TIR czy osobowy.
Ostatnio zmieniony 24-01-2012, 21:23 przez ozi26, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do szybkości to się zgadzam że goście tam gonią kucyki. Ale zauważyłem że są to najczęściej patelnie, ich auta to i tak ledwo kupy się trzymają. Każda sobota to jeden wielki serwis na bazach tych firm. Złom do potęgi entej, byle tylko przegląd po znajomości przeszło a później jakoś będzie. Tam czasu pracy ponad 60 % firm a zarazem ich kierowców nie przestrzega. A ITD udaje że wszystko jest dobrze.
Odnosnie Tira na Krakowskiej, wczoraj tam jechalem ze swoją lubą i mówie do niej że posrany jest ten zjazd, bo albo jedna barierka albo druga a jak ktoś wyceluje to poleci prosto w domy... no i wykrakałem :/
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Ten zjazd jest taki bo ZTCP jak go robili to właściciel/właścicielka tej dziełki zaraz przy zakręcie nie zgodziła się na sprzedaż za kwotę jaką jej proponowali i przez to jest on taki ostry. I teraz mamy zakręt do d...y (a działka i tak bezużyteczna o małej wartości teraz). Potem zjazd miał być przebudowany jak robili remont obwodnicy ale czemu tego nie zrobili to nie wiem.Beaver pisze:Odnosnie Tira na Krakowskiej, wczoraj tam jechalem ze swoją lubą i mówie do niej że posrany jest ten zjazd, bo albo jedna barierka albo druga a jak ktoś wyceluje to poleci prosto w domy... no i wykrakałem :/
-
- Archont
Wczoraj ok. 17-tej ul. Wojska Polskiego i wyjazd z Bitwy pod Studziankami, najprawdopodobniej (bo samego zdarzenia nie widziałem i wnioskuję po śladach) ciemny VW za wychylił się z Bitwy i dostał czołowo w lewy błotnik i drzwi od ciemnego (chyba mercedesa) jadącego WP w kierunku "Dżemini". Na szczęście chyba skończyło się tylko na szkodach materialnych.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein