Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...

Dyskusje na temat oznakowania, niebezpiecznych miejsc, przepisów itd.
ODPOWIEDZ

sylw3st3r
Archont
Kontakt:

Post autor: sylw3st3r »

haha dobry pomysł !! Jestem za ! :D

Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

Nom, taka mała kryptoreklama :d

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

Dzis był na Krakowskiej zaraz przed Galeria dzwon. Wygladało to tak jakby (chyba passat) jadąc w stronę mosćic skręcał w lewo i nie ustapił pierszeństwa motocykliscie. Motor ostro zdezelowany. Nie wiem co z kierowca, ale nie bylo nikogo w stroju motocyklisty, kupa straży i policji i zamknięty Pas w kierunku miasta.

A później znów poda sie statystykę: Wypadek z UDZIAŁEM motocyklisty, zamiast z winy. I motory złe.. ble ble ble.

W sumie to już wczoraj. Bo po północy :)
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Serdecznie zachęcam instruktora L-ki, któremu "kierofffca" tego oto pojazdu:
Obrazek
zajechał drogę na rondzie tymczasowym do złożenia donosu o popełnienie wykroczenia na policję, jak chcesz to ci mogę za świadka robić, bo nie znoszę chamstwa i buractwa.
Jak ktoś nie zna przepisów i nie widzi linii namalowanych na asfalcie to niech buli i to ostro!

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Dziś w Lisiej Górze na pasach potrącony został facet. Nie wiem jaki stan. Jak jechałem to tylko policja była.
3150 A Rh+

Roberto
Archont

Post autor: Roberto »

LordRuthwen pisze:Serdecznie zachęcam instruktora L-ki, któremu "kierofffca" tego oto pojazdu:
[url=http://img638.imageshack.us/img638/7986/zdjcie0251.th.jpg]Obrazek[/URL]
zajechał drogę na rondzie tymczasowym do złożenia donosu o popełnienie wykroczenia na policję, jak chcesz to ci mogę za świadka robić, bo nie znoszę chamstwa i buractwa.
Jak ktoś nie zna przepisów i nie widzi linii namalowanych na asfalcie to niech buli i to ostro!
To jest foto z tej twojej kamerki ?

Tak na marginesie, na stronie http://www.jakjedziesz.pl/ bez obciachu wrzucają wszelkie dowody na madafaków włącznie z numerami rejestracyjnymi, których wyczyny wklejane na tą stronę można "śledzić" :lol:
Ostatnio zmieniony 22-04-2011, 10:35 przez Roberto, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

angelo
Archont

Post autor: angelo »

a`propos L-ek. Wczoraj widziałem samochód nauki jazdy na brzeskich numerach rejestracyjnych w kolorze zlotawym. nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie fakt, że ślad tylnego lewego koła chował się o jakieś 3/4 opony za przednim. No dawno tak krzywego samochodu nie widziałem. na tak krótkim aucie przesunięcie o kilkanaście cm to baaaaardzo dużo. jak toto przeszło przegląd - nie wiem.

Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?

Autor tematu
Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Lord - ufff, z miniaturki już się wystraszyłem, że to ja ; D

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

angelo pisze:To jest foto z tej twojej kamerki ?
Nie.

Autor tematu
Keleos
Rhetor

Nie zapamiętałem rejestracji... skręt w lewo ze Słonecznej na JP II, zakaz zawracania... oczywiście gość przede mną wykorzystał skręt do zawrócenia... ech.

rbasior
Obywatel

Post autor: rbasior »

Beaver pisze:Dzis był na Krakowskiej zaraz przed Galeria dzwon. Wygladało to tak jakby (chyba passat) jadąc w stronę mosćic skręcał w lewo i nie ustapił pierszeństwa motocykliscie. Motor ostro zdezelowany. Nie wiem co z kierowca, ale nie bylo nikogo w stroju motocyklisty, kupa straży i policji i zamknięty Pas w kierunku miasta.

A później znów poda sie statystykę: Wypadek z UDZIAŁEM motocyklisty, zamiast z winy. I motory złe.. ble ble ble.
Tak faktycznie było jeśli chodzi o winnego - kierowca passata. Motocyklista - złamanie otwarte lewego nadgarstka i potłuczony - tak przynajmniej wstępnie wyglądał. Mimo iż źle nie wyglądał zgodnie ze standardami zapakowany na deskę i wywieziony do szpitala.
Nie dziwcie się, że zamknęli pas bo jak są ranni to policja kwalifikuje zdarzenie jako wypadek i musi zrobić pełną dokumentację. Dopuki nie wymierzą i nie pofocą to nie pozwolą posprzątać i puścić ruchu.

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

Pozdrawiam "kierowcę" czerwonego Opla Agila KT 33223, który podjął próbę wyprzedzania na przejściu dla pieszych oraz skrzyżowaniu na ulicy Mościckiego przy Orlenie. Manewr [po wyjechaniu na lewy pas] musiał gwałtownie przerwać, gdyż przeszkodził mu "sznurek" nadjeżdżających samochodów.

Autor tematu
Keleos
Rhetor

Heh, ja ostatnio byłem świadkiem jak wywrotka wyprzedzała na przejściu dla pieszych na odcinku gdzie obowiązywał zakaz wyprzedzania autami ciężarowymi ; D

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

Ludzie nie przestają mnie zadziwiać... Pozdrawiam madafakę, który, uwaga, na ulicy Klikowskiej dzisiaj po obiedzie posuwał z rodzinką (ulicą) na rolkach w okolicach kościoła Miłosierdzia... Zważywszy, że obok jest chodnik ze ścieżką rowerową, to niektórym chyba Lany Poniedziałek wodę z mózgu zrobił....

leoxx
Obywatel

Post autor: leoxx »

I kolejny wypadek na DK73 za Lisia Górą w strone Dąbrowy. 2 osobówki + tir, droga chwilowo zamknięta...

ODPOWIEDZ