Parkowanie w Tarnowie
Zawsze się nad tym zastanawiam. Tylko akurat w tym dniu pod przychodnią prawie wszystkie auta były tak zaparkowane. A ja jako osoba niepełnosprawna, musiałam zaparkować dalej i iść na piechotę i szlag mnie trafił. A jak parkuję, i mam wątpliwości że coś jest krzywo, źle, to staram się wyjechać, poprawić, tak aby ktoś obok mnie mógł zaparkować.(a potem się dziwię, że ludzie gapią się na mnie jak na kretynkę, co to wjeżdża - wyjeżdża po kilka razy na miejsce parkingowe)Goscinny pisze:Takie parkowanie zawsze jest niepewne. Być może jak parkował, to tylko tam było miejsce, a potem samochody poodjeżdżały i został sam
obszedłem auto dwa razy dookoła żeby sprawdzić czy gdzieś nie ma jakiejś plakietki czy naklejki która by świadczyła że tym autem kieruje lub jest przewożona osoba niepełnosprawna.sylw3st3r pisze:karamba i pytanie czy chociaż miał prawo zaparkować tam i informację że zaparkowała tam osoba niepełnosprawna która poruszała się w tym pojeździe bądź go prowadziła ?
-
- Obywatel
Najgorsze przypadki parkowania jakie od jakiegoś czasu (dokładnie otwarcia lokalu gastronomicznego) obserwuje w okolicach Tesco przy Słonecznej . To co tam się wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie parkowanie na chodnikach i środku ulicy , kiedy pod Tesco jest pół parkingu wolne . I oczywiście nikt sobie nic nie robi gdy zwróci się uwagę .