Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
-
- Rhetor
- Kontakt:
Zrobił mądrze ;-) prewencyjnie, bo zawsze mógł wieczorem zobaczyć tu wpis:bastol23 pisze:Cubaza wyraził skruchę, więc nie można powiedzieć, że ten temat jest tylko po to żeby obsmarowywać innych kierowców
"Pozdrawiam madafakę kierującego samochodem marki X o numerach KT XXXX, który wymusił dziś pierwszeństwo na ul. Romanowicza"
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Arko pisze:Dziś w godzinach porannych na rondzie na Słonecznej był jakiś wypadek, dwie straże pożarne na miejscu, jeden pas na Slonecznej zamknięty.
Wczoraj w godzinach porannych w Tarnowie kierująca Oplem Astrą, 34-letnia mieszkanka miejscowości Pojawie, jadąc ul. Słoneczną kierunku ul. Jana Pawła II, na skrzyżowaniu- rondzie z ul. Starodąbrowską, nie udzieliła pierwszeństwa przejazdu kierującemu Fiatem Cinquecento, 64-letniemu tarnowianinowi, który znajdował się na rondzie, w wyniku czego doszło do zderzenia pojazdów. Kierujący Fiatem doznał urazu mostka oraz ogólnych potłuczeń ciała. W wypadku ucierpiała także pasażerka Opla. 77-letnia kobieta doznała ogólnych potłuczeń ciała. Badania stanu trzeźwości wykazały, że obydwoje kierujący byli trzeźwi.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Pozdrawiam kierowcę Srebrnego Volvo V40 KT 60033, który wyprzedził na skrzyżowaniu Topolowej/Zbylitowskiej mnie oraz innego uczestnika ruchu i nie zatrzymał się na stopie na skrzyżowaniu Zbylitowska/Chemiczna.
Szkoda, że CB które posiadał nie uchroni go przed własną głupotą, a także innych uczestników ruchu..
Szkoda, że CB które posiadał nie uchroni go przed własną głupotą, a także innych uczestników ruchu..
Co do chodnika przy słoniu. Słusznie zwrócił mi uwagę kolega Robert stały czytelnik forum a ja sprawdziłem i okazuje się, że teren i chodnik z południowej strony Krakusa i na dodatek 3.5 m jezdni- prawoskrętu w Mościckiego-Sowińskiego (około 30m2) są działką prywatną!!!!
Czyli część jezdni miasto wybudowało na terenie prywatnym.
Inna sprawa to parkowanie na chodniku pod słoniem.
Czyli część jezdni miasto wybudowało na terenie prywatnym.
Inna sprawa to parkowanie na chodniku pod słoniem.
No tak może nikt nie rozbił dzisiaj Auta i całe szczęście, ale postałem dzisiaj w godz po południowych na ul Bema i co mnie zastanawia.
Jadąc Targową w dól mamy Znak "STOP" jak nic, co widać na filmiku mało kto tam się zatrzymuje, co 5 zwolni i ogień na tłoki .
Przecież jak by postawić tam SM, Policje to była by nie zła kaska, łamanie znaku B-20, brak włączonego kierunku, mało to jak już ktoś staje to centralnie na przejściu dla pieszych ale w tym się nie dziwię.
Bo jak inaczej można się zatrzymać przed linią i zobaczyć czy nic nie jedzie nam z prawej strony, wydaje mi się że jednak albo jest źle postawiony znak i zamiast B-20 powinien być znak A-7 albo nie powinno być tam przejścia dla pieszych.
Zresztą kto to wymyślił żeby zamknąć lewą odnogę tego rozjazdu i puścić wszystko jedną nitką ?? Nie może być tak jak było to w latach 80 ?? Z lewej odnogi w lewo z prawej na wprost.
http://www.youtube.com/watch?v=_gIb4ra9-ag
Jadąc Targową w dól mamy Znak "STOP" jak nic, co widać na filmiku mało kto tam się zatrzymuje, co 5 zwolni i ogień na tłoki .
Przecież jak by postawić tam SM, Policje to była by nie zła kaska, łamanie znaku B-20, brak włączonego kierunku, mało to jak już ktoś staje to centralnie na przejściu dla pieszych ale w tym się nie dziwię.
Bo jak inaczej można się zatrzymać przed linią i zobaczyć czy nic nie jedzie nam z prawej strony, wydaje mi się że jednak albo jest źle postawiony znak i zamiast B-20 powinien być znak A-7 albo nie powinno być tam przejścia dla pieszych.
Zresztą kto to wymyślił żeby zamknąć lewą odnogę tego rozjazdu i puścić wszystko jedną nitką ?? Nie może być tak jak było to w latach 80 ?? Z lewej odnogi w lewo z prawej na wprost.
http://www.youtube.com/watch?v=_gIb4ra9-ag
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
-
- Rhetor
- Kontakt:
Raczej na mandat! ;-) bo chyba w tym miejscu gdzie stoi operator chyba jest zakaz jeśli się mylę to zwracam honorMaRiO pisze:MaRiO na Oscara za krótką formę to Ty raczej z tym filmem nie licz
-
- Rhetor
- Kontakt:
Teraz pytanie co Mario "ładował" na filmiku nie ma dźwięku szkłaCubaza pisze:Jakub Kwaśny, nie mylisz się Jest zakaz zatrzymywania, ale z wyłączeniem, na czas załadunku i wyładunku towarów.