Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
-
- Obywatel
Jak chcesz zobaczyć korek to jedź do Krakowa a jak chesz zobaczyć jeszcze większy korek to przyjedź do Łodzi. Tu praktycznie od 6:00 do 21:00 wg. twojej teorii są mega korki.bo nie uśmiechało mi się stać w takim korku.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
W mniejszej skali można było zobaczyć dzisiaj na Jana Pawła Aż czuć, że się święta zbliżająozi26 pisze:Jak chcesz zobaczyć korek to jedź do Krakowa a jak chesz zobaczyć jeszcze większy korek to przyjedź do Łodzi. Tu praktycznie od 6:00 do 21:00 wg. twojej teorii są mega korki.bo nie uśmiechało mi się stać w takim korku.
W sumie to zapomniałem o JP II jako najbliższe porównanie. Najciekawiej pewnie będzie od piątku aż do poniedziałku. Ale szczyt pewnie na JP II będzie w niedziele.TomekMKM pisze:W mniejszej skali można było zobaczyć dzisiaj na Jana Pawła Aż czuć, że się święta zbliżająozi26 pisze:Jak chcesz zobaczyć korek to jedź do Krakowa a jak chesz zobaczyć jeszcze większy korek to przyjedź do Łodzi. Tu praktycznie od 6:00 do 21:00 wg. twojej teorii są mega korki.bo nie uśmiechało mi się stać w takim korku.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
można było - zapraszam cały czas na Jana Pawła II, korek non stop od 5 rano...TomekMKM pisze:
W mniejszej skali można było zobaczyć dzisiaj na Jana Pawła Aż czuć, że się święta zbliżają
I raz na jakis czas sie tak zmniejsza że nie widać kolejki tirów ;p
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
A mimo wszystko takich jest dużo, wczoraj stałem na prawym pasie, stała zagraniczna rejestracja, niestety nie wiem jaka bo żadnej naklejki ani oznaczenia kraju.
Stał sobie cwaniak jako 1 na pasie prawym, przy zielonym hyc z piskiem opon i wskoczyl przed auta jadące w lewo...
Stał sobie cwaniak jako 1 na pasie prawym, przy zielonym hyc z piskiem opon i wskoczyl przed auta jadące w lewo...
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Dzwon na skrzyżowaniu Lwowska/Orkana/Słoneczna. Rozbite dwa samochody (Astra na tarnowskich tablicach i Suzuki Ignis na katowickich numerach więc chyba jakiś przyjezdny raczej nie będzie miło wspominał Świąt 2013 w Tarnowie) pas w kierunku Woli Rzędzińskiej zablokowany.
Straże, dwie karetki, policja... także na chwilę obecną ciężko stwierdzić czy jest to wypadek czy kolizja.
Ogólnie to sytuacja na JP II dość ciekawa. Sznurek ciągnie się do ronda Ronalda Reagana więc już jest lepiej jak przed 15:00 kiedy to ciąg samochodów sięgał za rondo Niepodległości w kierunku wjazdu na autostradę.
Oczywiście coby tradycji stało się za dość kierowcy pełznący w tym zatorze nagminnie blokują skrzyżowania dojazdowe do osiedli.
Wszystkie, bez wyjątku.
Przed 15 kiedy zablokowana była cała JP II blokowali wjazd na Westerplatte, przejazd przez rondo, Do prochowni/Zielone, Odległa/Zielone, a teraz już blokują "tylko" dwa ostatnie
Straże, dwie karetki, policja... także na chwilę obecną ciężko stwierdzić czy jest to wypadek czy kolizja.
Ogólnie to sytuacja na JP II dość ciekawa. Sznurek ciągnie się do ronda Ronalda Reagana więc już jest lepiej jak przed 15:00 kiedy to ciąg samochodów sięgał za rondo Niepodległości w kierunku wjazdu na autostradę.
Oczywiście coby tradycji stało się za dość kierowcy pełznący w tym zatorze nagminnie blokują skrzyżowania dojazdowe do osiedli.
Wszystkie, bez wyjątku.
Przed 15 kiedy zablokowana była cała JP II blokowali wjazd na Westerplatte, przejazd przez rondo, Do prochowni/Zielone, Odległa/Zielone, a teraz już blokują "tylko" dwa ostatnie