Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Też przemierzam to rondo kilka razy dziennie i też stwierdziłem, że się ludzie nauczyli jeździć po nim. Natomiast zastanawia mnie jedna rzecz. Nie wiem, czy to jest uzależnione budową ronda czy innym czynnikiem, ale nikt tak się nie wpieprza przed maskę, jak kierowcy jadący Słoneczną od wschodu.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 16-09-2013, 19:58 przez angelo, łącznie zmieniany 1 raz.
29500ml B Rh+... A Ty?
Poprawiłem te trzy błędy, tak to czasami jest, jak się szybko pisze na klawiaturze. Wątpię, żebyś zobaczył wszystkie trzy.
Natomiast co do samego postu, jak zwykle nic nie wnosi do dyskusji, mierzony tylko, żeby dopier*olić komuś. Dyskusja z moim pięcioletnim synem zawiera dużo więcej wartości niż z Tobą. O kulturze wypowiedzi nie wspominając. Tylko, że z kultury nie ma kursów. To trzeba wynieść z domu.
Natomiast co do samego postu, jak zwykle nic nie wnosi do dyskusji, mierzony tylko, żeby dopier*olić komuś. Dyskusja z moim pięcioletnim synem zawiera dużo więcej wartości niż z Tobą. O kulturze wypowiedzi nie wspominając. Tylko, że z kultury nie ma kursów. To trzeba wynieść z domu.
29500ml B Rh+... A Ty?
Ja nie wiem co wy macie z tym przepraszaniem?? Było za eLką jechać, zatrzymać ją i wtedy przeprosić.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Za eLką nie miałam się jak zatrzymać.ozi26 pisze:Ja nie wiem co wy macie z tym przepraszaniem?? Było za eLką jechać, zatrzymać ją i wtedy przeprosić.
Skręcałam z Piłsudskiego w lewo w Słowackiego, a eLka w prawo spod parku. Dobrze, że instruktor zahamował, bo by było o tym jak to jakiś madafaka w zielonym aucie wpieprzył się w eLkę na skrzyżowaniu.
A ja dopiero po jakimś czasie załapałam, że to NIE JA miałam pierwszeństwo...
Koleś w ciężarówce złapał kapcia, było to przed światłami koło Peugota, zaraz jak się liny kończą w tym rejonie. Ciężarówki ledwo się mieściły. Nie mogli sobie w trzech chłopa poradzić aby koło odkręcić. No niestety, są plusy i minusy, wszelakiego rodzaju wysepek i innych cudów oddzielających pasy ruchu.toomas pisze:Nie wiecie co się działo dzisiaj na 4 w kierunku Krakowa? Korek samochodów ciężarowych kończył się na obwodnicy.
Lepiej takimi sytuacjami się nie chwal, bo ta sytuacja nie świadczy zbyt dobrze o twojej wiedzy na temat podstawowych przepisów.figa pisze:A ja dopiero po jakimś czasie załapałam, że to NIE JA miałam pierwszeństwo...
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;