Tak się składa, że kandydaturę Pana Mazura nie poparło Stowarzyszenie "Tarnowianie" ale wierchuszka w ilości kilku, może kilkunastu osób. Wielu członków stowarzyszenia spoza Zarządu było przeciw. Do przeciwników zaliczyć można radną Rafińską i radną Barwacz z obecnej RM.Tadeusz Mazur będzie walczył o fotel prezydenta Tarnowa 17 paź. 2014
Tarnów. Nie dotychczasowy prezydent Ryszard Ścigała a wiceprzewodniczący Rady Miejskiej Tadeusz Mazur będzie ubiegał się o fotel prezydenta Tarnowa w tegorocznych wyborach samorządowych. Dziś wieczorem kandydaturę Mazura poparło Stowarzyszenie Tarnowianie.
Mój komentarz.
Zdziwiony jestem, że naczelni stowarzyszenia czyli Pani Skrzyniarz, Pan Ścigała podjęli taką decyzję.
Zaczekam, może będzie jakiś przeciek z tajnego spotkania na którym desygnowano Pana Mazura na kandydata do stołka na Mickiewicza 2.
Na fb zapytałem Pana Kubanika:
Ciekawy jestem ile ten mój wpis się utrzyma zanim zostanie skasowany.Panie Kubanik, proszę o podanie ilości oraz nazwiska osób popierających kandydaturę Pana Mazura na prezydenta Tarnowa.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater