Prezydent Tarnowa - ankieta
Moderator: Goscinny
-
- Rhetor
Pan Kubanik (rzecznik prasowy tarnowian) na swoim profilu FB
Tylko liczący się kandydaci
Radio RDN na jutro ( 29.10.2014) na godz. 16.00 zaprasza na wydanie specjalne Pulsu Regionu z udziałem kandydatów na Prezydenta Tarnowa; Tadeusza Mazura, Romana CiepielI, Kazimierza Koprowskiego i Mieczysława Krasa. Audycję poprowadzą- Aneta Mleczko i Łukasz Pelc. Audycja na żywo na antenie RDN oraz telewizji IMAV.
komentarz:
Według sondaży GK, Kuba jest na drugim miejscu. Pan Kubanik nie napisze prawdy, że RDN jako katolickie radio nie zaprosi przedstawiciela SLD. Powód bo NIE , lepiej napisać: tylko liczący sie kandydaci.
Wiadomo, każdy gra do innej bramki. Kampania to brudna gra. Np. Pan Mazur na swoich ulotkach pisze teksty o tym, że w domu była bieda, że komuniści zabrali dom, ogólnie jedzie na litość i współczucie, a tym czasem w komentarzach
Andrzej: „Czy pana Mazura zawodzi pamięć i w swoich materiałach wyborczych zapomniał napisać o pracy w ZMT Tarnów i funkcjach pełnionych w KZ PZPR .A jak się ma herbowe pochodzenie do czlonkostwa a może lepiej "towarzystwa "w tej organizacji?Czy czerwona legitymacja była dla pana rekompensatą za "jeden dom spalony a drugi zabrany przez komunistów"A czy prowadzenie hurtowni i kilku sklepów to wystarczające kwalifikacje do zarządzania miastem?”
źródło:
tarnow.net.pl
Jak popatrzycie na kampanię szerzej to zobaczycie, że każdy robi z was idiotów na różne sposoby, trwa kampania.
Tylko liczący się kandydaci
Radio RDN na jutro ( 29.10.2014) na godz. 16.00 zaprasza na wydanie specjalne Pulsu Regionu z udziałem kandydatów na Prezydenta Tarnowa; Tadeusza Mazura, Romana CiepielI, Kazimierza Koprowskiego i Mieczysława Krasa. Audycję poprowadzą- Aneta Mleczko i Łukasz Pelc. Audycja na żywo na antenie RDN oraz telewizji IMAV.
komentarz:
Według sondaży GK, Kuba jest na drugim miejscu. Pan Kubanik nie napisze prawdy, że RDN jako katolickie radio nie zaprosi przedstawiciela SLD. Powód bo NIE , lepiej napisać: tylko liczący sie kandydaci.
Wiadomo, każdy gra do innej bramki. Kampania to brudna gra. Np. Pan Mazur na swoich ulotkach pisze teksty o tym, że w domu była bieda, że komuniści zabrali dom, ogólnie jedzie na litość i współczucie, a tym czasem w komentarzach
Andrzej: „Czy pana Mazura zawodzi pamięć i w swoich materiałach wyborczych zapomniał napisać o pracy w ZMT Tarnów i funkcjach pełnionych w KZ PZPR .A jak się ma herbowe pochodzenie do czlonkostwa a może lepiej "towarzystwa "w tej organizacji?Czy czerwona legitymacja była dla pana rekompensatą za "jeden dom spalony a drugi zabrany przez komunistów"A czy prowadzenie hurtowni i kilku sklepów to wystarczające kwalifikacje do zarządzania miastem?”
źródło:
tarnow.net.pl
Jak popatrzycie na kampanię szerzej to zobaczycie, że każdy robi z was idiotów na różne sposoby, trwa kampania.
Dobrze, że jest Dominik_PCH i potrafi bezmyślnej tłuszczy na forum to wytłumaczyć.Dominik_PCH pisze:
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Jak człowiek z wynajmowanego mieszkania do pracy przejedzie komunikacją miejską w Krakowie więcej skrzyżowań niż Tarnów ma w sumie, to nabiera przekonania, że widział już wszystko i może pouczać maluczkich.defekator pisze: Dobrze, że jest Dominik_PCH i potrafi bezmyślnej tłuszczy na forum to wytłumaczyć.
-
- Rhetor
Nazwane jako ankieta i tyle. Nikt nie napisał, że to sondaż, ani że reprezentatywny. Kazdy tak może zrobić i tego prawo nie zabrania. Tak jak nie zabrania głosowania m.in. na Kwaśnego w gazecie krakowskiej. JK ma 36 głosów do pierwszego Ciepieli. I to nie jest oficjalny sondaż ,a le na 11000 głosów to już coś mówi.Kirk pisze:I czy w ogóle 37 głosów w ankiecie można uznać za reprezentatywną próbę w jakiejkolwiek sondzie.Goscinny pisze:[...]Otóż w 'gazecie' jest: Kwaśny (32%), Ciepiela (27%) oraz jako trzeci.... Koprowski (10%). Jakby to samo co u nas, ale zabrakło Ciesielczyka (13%).
Sprawdziłem, że 2.11 (bo taka jest data na wykresie) Ciesielczyk też był trzeci.
Ot, rzetelność SLD.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Panie Głuszak urzekła mnie teoria o tym gdzie mieszkam w Krakowie i jak daleko mam do pracy. Mam propozycję, skoro już pan za mną chodzi, po Krakowie, niczym Don Pedro de Pommidore. Proszę nie zostawać w tyle, dogonić mnie i podejść, nie gryzę, chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Będę w sobotę na wudzie, zapraszam.
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Zjesz swój beret z antenką jak osiągnie drugi wynik w pierwszej rundzie?Jan Kowalski pisze:A le można oddać 5 głosów na dobę, więc pewnie całe PZPR ma obowiązek głosować. wiarygodność obu sondaży na tym samym poziomie, co wiarygodność Kwaśnego.Mr Greenback pisze:a le na 11000 głosów to już coś mówi.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Pomyliłem się. Ty nie masz jeszcze beretu. Ze sprzedaży jajek na burku cięzko zakupić prawdziwego moherowego antenkowcaJan Kowalski pisze:Zliżesz swoją wazelinę, jak przegra, a za rok wystartuje do Sejmu?Mr Greenback pisze:Zjesz swój beret z antenką jak osiągnie drugi wynik w pierwszej rundzie?
ps. ile oddałeś głosów na stronach krakowskiej - możesz się pomylić o 100?
-
- Rhetor
-
- Rhetor
"Merytoryczne" lizanie wazeliny nie zmusi mnie do odwzajemnienia pozdrowień. Oby pies ci się ocielił, a żona w kroczu zrosła pisowcu!Jan Kowalski pisze:Mr Greenback, widzę że merytoryczne argumenty są dla ciebie nie do udźwignięcia. Miłego dnia życzę.