Gratulacje, 173 + 69 = 242Aspiranci pisze:Jest Radość!!!!!
Zakup i rozmieszczenie defibrylatorów AED na terenie Tarnowa:
głosów ważnych 214, głosów nieważnych 308!!!
Bo służy licznym, takie nowe agorowe kryterium. Wg niektórych projekty służące dla ogółu mieszkańców nie przeszły cokolwiek to znaczy. Zakup urządzeń ogrodowychCubaza pisze:Dlaczego promocja artystów powinna być obowiązkiem miasta?
Chyba wg pomysłodawcy. Gdybyś poczytał wątek, to byś zauważył, że jakoś nie miał on poparcia, właśnie jako coś, co miałoby służyć małej grupie, a potem nie wiadomo co dalej z tym sprzętem by się działo.MST wónraT pisze:akup wyposażenia do pracowni komputerowej służy licznym.
Ani to pytanie nie było skierowane do Ciebie, ani nie odpowiedziałeś mi na to pytanie. Dlaczego promocja artystów powinna być obowiązkiem miasta? Czy, jeśli gram na kozich włosach to powinien iść do miasta i oni mi powinni zorganizować promocję w kraju bo to ich obowiązek ?MST wónraT pisze: Bo służy licznym, takie nowe agorowe kryterium. Wg niektórych projekty służące dla ogółu mieszkańców nie przeszły cokolwiek to znaczy. Zakup urządzeń ogrodowych
na plac zabaw służą tylko nielicznym, ale już zakup wyposażenia do pracowni komputerowej służy licznym. Jak widać wszystko zależy od....
Już śpieszę z wyjaśnieniami, bo pytanie dotyczy naszego projektu. Mianowicie promocja artystów, jest wliczona w działania tzw. Kultury, na które środki znajdują się w każdym budżecie miejskim. Z wszystkich podatków miejskich, cześć idzie na działanie związane z Kulturą, mianowicie np. na funkcjonowanie TCK. Także zatem jakby na to nie patrzeć po nice do kłębka, zadaniem miasta jest promowanie artystów, nawet tych już znanych bo zaproszenie np gwiazdy do Tarnowa, też jest jakaś promocją. Budżet Obywatelski natomiast dawał możliwość zgłaszania projektów związanymi z wydarzeniami kulturalnymi. Czego nasza inicjatywa jest odpowiedzią. Jeżeli masz ochotę natomiast wniknąć w dokładne założenia co zamierzamy, co chcemy zdziałać, to nie ma z tym najmniejszego problemu. Co do gry na kozich włosach - to serdecznie zapraszamy do współpracy, myślę że nie jeden Agorowicz pokusił by się o zobaczenie takiego występu. Pozdrawiam serdecznieCubaza pisze: Ani to pytanie nie było skierowane do Ciebie, ani nie odpowiedziałeś mi na to pytanie. Dlaczego promocja artystów powinna być obowiązkiem miasta? Czy, jeśli gram na kozich włosach to powinien iść do miasta i oni mi powinni zorganizować promocję w kraju bo to ich obowiązek ?