Koncert Lata z Radiem i Telewizją Polską w Tarnowie
Koncert Lata z Radiem i Telewizją Polską w Tarnowie
Koncert odbędzie się w sobotę, 24 sierpnia o godzinie 20:00. Scena zlokalizowana będzie na terenie kampusu Akademii Tarnowskiej.
Wystąpią:
Afromental
Halina Mlynkova
Kamil Bednarek
Michał Szpak
Urszula
Varius Manx
Zakopower
Lady Pank
Z płyty Rynku wydawany ma być program „Pytanie na śniadanie”, wejścia na żywo z Tarnowa planowane są także na antenie TVP Info, z kolei Kantoria będzie areną Pikniku Lata z Radiem.
Z tego, co widzę w internecie to zainteresowanie udziałem w koncercie jest duże. Tarnów dawno już nie miał takiego wydarzenia.
Zastanawiam się tylko, czy aby na pewno jest to najlepsza lokalizacja na tego typu koncert. Spodziewam się sporych tłumów.
Wystąpią:
Afromental
Halina Mlynkova
Kamil Bednarek
Michał Szpak
Urszula
Varius Manx
Zakopower
Lady Pank
Z płyty Rynku wydawany ma być program „Pytanie na śniadanie”, wejścia na żywo z Tarnowa planowane są także na antenie TVP Info, z kolei Kantoria będzie areną Pikniku Lata z Radiem.
Z tego, co widzę w internecie to zainteresowanie udziałem w koncercie jest duże. Tarnów dawno już nie miał takiego wydarzenia.
Zastanawiam się tylko, czy aby na pewno jest to najlepsza lokalizacja na tego typu koncert. Spodziewam się sporych tłumów.
Re: Koncert Lata z Radiem i Telewizją Polską w Tarnowie
Update:
Na scenie wystąpią artyści: Michał Szpak, Sidney Polak, Lady Pank, Zakopower, Kamil Bednarek, Varius Manx & Kasia Stankiewicz, Afromental, Halinka Młynkowa, Urszula, Wojciech Cugowski, Stefano Terrazino i Oliwia Miś.
https://zapodaj.net/plik-h8w8tiKM3U
Na scenie wystąpią artyści: Michał Szpak, Sidney Polak, Lady Pank, Zakopower, Kamil Bednarek, Varius Manx & Kasia Stankiewicz, Afromental, Halinka Młynkowa, Urszula, Wojciech Cugowski, Stefano Terrazino i Oliwia Miś.
https://zapodaj.net/plik-h8w8tiKM3U
Będzie, że narzekam ale co mi tam Koncert ma trwać 2 godziny i ma tam wystąpić 12 artystów? To wychodzi około 10 minut na osobę Mają rozmach skurczybyki
Zawsze to tak wygląda na takich telewizyjnych koncertach. Dany artysta śpiewa swoje dwie najbardziej znane piosenki albo medley kilku.
Połowę parkingu zajmą auta artystów i ich świty A tak na serio, już zostawiając żarty na bok to zaj* mi się podoba, ze ta impreza się odbędzie. Boję się, że teren nie wytrzyma i będzie tyle ludzi, że będą się kotłować poza terenem PWSZ, ale jestem w stanie to przeboleć, że będą niedogodności :-)
Moim zdaniem jest to dodatkowo spora promocja miasta. Teren może okazać się za mały. Tarnowianie są spragnieni tego typu imprez. Wystarczy popatrzeć, ilu mieszkańców brało udział w dożynkach w sąsiednich gminach. Miałem okazję być na jednych i spotkałem masę znajomych i mnóstwo samochodów z tarnowską rejestracją.
Budują już scenę - tam, gdzie była ściana wspinaczkowa w czasie tej imprezy dziwnej
Igrzysk Europejskich.
Patrząc dziś na ten teren upewniłem się w przekonaniu, że to miejsce jest za małe na ten koncert.
Niestety, masz rację.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
W stadninie koni w Klikowej w dobrych czasach było więcej miejsca na jedną "gwiazdę" niż tam. Kiepskie miejsce wybrali
Pamiętam koncert Feel. W korku stałem chyba dłużej niż Kupicha śpiewał
Ja spodziewam się tłumów. Mnóstwo znajomych się wybiera jutro. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
Tutaj można będzie obejrzeć wszystkie relacje z Pytania na Śniadanie w Tarnowie:
https://pytanienasniadanie.tvp.pl/81800 ... now?page=2
Całkiem sporo tych materiałów.
https://pytanienasniadanie.tvp.pl/81800 ... now?page=2
Całkiem sporo tych materiałów.
Nie wiem ile miasto wydało na współorganizację, ale uważam, że do dobrze wydane pieniądze.
Od rana prawie cały czas o Tarnowie. Najpierw w "Pytaniu na Śniadanie", od ok. 11 w TVP Info.
Co chwila wejścia na antenę, pokazują różne miejsca, ciekawostki, przygotowania od koncertu, wejścia z pikniku itd.
Ogromna promocja miasta.
Przypominam tylko, że za czasów Ścigały Tarnów wydał 50.000 zł żeby w Tarnowie był start honorowy jednego z etapów TdP. W środę, około godziny 11. Pokazano jakieś 15-30 sekund Tarnowa w zapowiedzi, a potem Kapłanówkę
No i jedna osoba na świecie widziała śmigłowiec i relację z niego w TV
Od rana prawie cały czas o Tarnowie. Najpierw w "Pytaniu na Śniadanie", od ok. 11 w TVP Info.
Co chwila wejścia na antenę, pokazują różne miejsca, ciekawostki, przygotowania od koncertu, wejścia z pikniku itd.
Ogromna promocja miasta.
Przypominam tylko, że za czasów Ścigały Tarnów wydał 50.000 zł żeby w Tarnowie był start honorowy jednego z etapów TdP. W środę, około godziny 11. Pokazano jakieś 15-30 sekund Tarnowa w zapowiedzi, a potem Kapłanówkę
No i jedna osoba na świecie widziała śmigłowiec i relację z niego w TV