Tarnów na pożegnalnej trasie Scorpionsów
Czasem mam właśnie takie wrażenie, że lepiej żeby tego koncertu nie było. Bo korki będą, bo mecz dwa dni później się nie odbędzie, bo trybunę, na której nikt nie siedział rozwalili itp.
Ludzie to tak jak z parkiem rozrywki. Wiadomo jak to się skończyło, ale gdyby takie coś mogłoby być to polska mentalność powoduje, że nie nie opłaca się bo to to i to.
Ludzie to tak jak z parkiem rozrywki. Wiadomo jak to się skończyło, ale gdyby takie coś mogłoby być to polska mentalność powoduje, że nie nie opłaca się bo to to i to.
To nie tak. Łatwo jest wam pisac, jeżeli nie dotyczy to bezpośrednio was czy np. waszych dzieci. gdyby Twój syn nie miał gdzie później trenować, bo np. zostanie zniszczona murawa, to co bys wtedy powiedziała ?Cubaza pisze:Czasem mam właśnie takie wrażenie, że lepiej żeby tego koncertu nie było. Bo korki będą, bo mecz dwa dni później się nie odbędzie, bo trybunę, na której nikt nie siedział rozwalili itp.
Ogranizować trzeba, oby jak najwięcej, ale z głową ! Tak, by minimalizować ryzyko.
A jeżeli nadal nie rozumiecie tego, to napisze inaczej. To tak, jakby wybudowano autostradę, ale pozostawiono dziurwawe ulice Jana Pawła, itd. którymi jeździł cięzki sprzęt. Też przecież wtedy można ując to w taki sposób jak Ty, że mamy nie budować autostrady bo sie zniszczą jakieś ulice w Tarnowie ?
Ojjjj, powiedział jak już.Deto pisze:To nie tak. Łatwo jest wam pisac, jeżeli nie dotyczy to bezpośrednio was czy np. waszych dzieci. gdyby Twój syn nie miał gdzie później trenować, bo np. zostanie zniszczona murawa, to co bys wtedy powiedziała ?
Ale ja to rozumiem wszystko, też się zastanawiam nad tym jak zapewnią murawie bezpieczeństwo i tak dalej. Ostatnimi czasy bardzo dużo czytam wątków o budowach stadionów i tam jak wjeżdża ciężki sprzęt to murawa jest należycie zabezpieczona, może tutaj też się uda.
Jednak mi chodziło o to, że zawsze jest narzekanie, że to, że tamto, że siamto. Nigdy jeszcze nie zauważyłem sytuacji, aby komuś pomysł się spodobał bez żadnego ale.
Jakby ten koncert zrobili załóżmy w szczerym polu to by się ekolodzy odezwali, że przecież mniszek pospolity z rodziny rododendronowatych z południowego Madagaskaru weźmie i zniknie z tego pola chociaż możnaby go było spotkać na każdej polanie.
Ale taka właśnie jest Polska Zamiast się cieszyć, że koncert się odbędzie w naszym mieście i nie jest to koncert Totentanz i nie przejadą garbusy to jak zwykle są problemy
Jest szansa na wygranie biletów na koncert Scorpionsów:
http://nocnytarnow.pl/news/tarnow/wygra ... ng-tv.html
http://nocnytarnow.pl/news/tarnow/wygra ... ng-tv.html
Scenę budują: http://www.tck.pl/index.php/pol/Galerie ... i-27.06.11
Na fejsie piszą, że scena będzie lekko skręcona w kierunku trybuny głównej + 13-metrowy wybieg w sektor A na płycie.
Na fejsie piszą, że scena będzie lekko skręcona w kierunku trybuny głównej + 13-metrowy wybieg w sektor A na płycie.
Jak się stadiony buduje, to tam murawy zazwyczaj nie ma, albo się ją gruntownie wymienia.Cubaza pisze:Ojjjj, powiedział jak już.Deto pisze:To nie tak. Łatwo jest wam pisac, jeżeli nie dotyczy to bezpośrednio was czy np. waszych dzieci. gdyby Twój syn nie miał gdzie później trenować, bo np. zostanie zniszczona murawa, to co bys wtedy powiedziała ?
Ale ja to rozumiem wszystko, też się zastanawiam nad tym jak zapewnią murawie bezpieczeństwo i tak dalej. Ostatnimi czasy bardzo dużo czytam wątków o budowach stadionów i tam jak wjeżdża ciężki sprzęt to murawa jest należycie zabezpieczona, może tutaj też się uda.
Tak?Lechu pisze:Jak się stadiony buduje, to tam murawy zazwyczaj nie ma, albo się ją gruntownie wymienia.Cubaza pisze:Ojjjj, powiedział jak już.Deto pisze:To nie tak. Łatwo jest wam pisac, jeżeli nie dotyczy to bezpośrednio was czy np. waszych dzieci. gdyby Twój syn nie miał gdzie później trenować, bo np. zostanie zniszczona murawa, to co bys wtedy powiedziała ?
Ostatnie tydzień, to Orange Warsaw Festival na stadionie Legii w zeszłym tygodniu, nie przypominam sobie żeby teraz murawę wymieniali.
Nie przypominam sobie też żeby wymieniali murawę po koncercie Stinga na otwarcie stadionu w Poznaniu.
A murawa w jednym i drugim przypadku była i jest.
Póki co to wygląda tak: http://www.welldonemarketing.pl/360/sco ... rpions.swf