Książki, książki...
-
- Archont
-
- Archont
"Saga Drenajów" - David Gemmell. Heroic fantasy coraz bardziej mi leży.Goscinny pisze:A mnie się ta "Gra o tron" tak średnio podoba - mówię o książce. Już lepsze były "Piaseczniki". Jakoś mi właśnie klimat nie podchodzi.
Teraz (dopiero!) czytam cylk Chalkera - "Świat Studni". Tam to dopiero jest akcja zagmatwana
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Polecam książkę Timothy White'a "Catch a fire. Życie Boba Marleya" świetna książka opisująca życie na Jamajce, poczatki reggae, życie cesarza Eitopii Hajle Sellasje I i wiele wiele inynch fajnych rzeczy można w niej znaleźć. POLECAM!
a poza tym to oczywiście książki Cobena, ostatnio pochłonęłam "Mistyfikację" - do ostatniej strony nie wiedziałam, co się wydarzy;-)
Godna polecenia jest również książka Jodi Piccoult " Bez mojej zgody " coś dla matek, córek, ludzi którzy myślą,że nie ma nic gorszego niż ich "codzienne" problemy
pozdrawiam
a poza tym to oczywiście książki Cobena, ostatnio pochłonęłam "Mistyfikację" - do ostatniej strony nie wiedziałam, co się wydarzy;-)
Godna polecenia jest również książka Jodi Piccoult " Bez mojej zgody " coś dla matek, córek, ludzi którzy myślą,że nie ma nic gorszego niż ich "codzienne" problemy
pozdrawiam
Live the life you love, and love the life you live Ą
Niedawno wyszedł ostatni (ponoć) tom "Oka Jelenia" Pilipiuka - jestem w połowie, nie wiem jak on chce zakończyć wszystkie wątki, bo na razie akcja dalej się rozwija Ale Pilipiuk ma talent, za wyjątkiem Dziennika Norweskiego wszystkie książki nadawały się do czytania
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
ad2222, wpadnie Wędrowycz i zapije wszystkich na śmierć
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Proedroj
Czytam teraz Eiflheim Michaela Flynna.
Jestem w połowie i jak narazie rewelacja. Zwłaszcza, że autor odrobił lekcję z kultury późnego średniowiecza.
Jestem w połowie i jak narazie rewelacja. Zwłaszcza, że autor odrobił lekcję z kultury późnego średniowiecza.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Archont
Balladyny i romanse... Zakręcone... Moze dla niektorych kontrowersyjne....
Dla mnie bomba.
http://www.wydawnictwoliterackie.pl/ksiazka.php?ID=2128
Dla mnie bomba.
http://www.wydawnictwoliterackie.pl/ksiazka.php?ID=2128