Ja osobiście nienawidzę 3D. Jak mam tylko możliwość i film zapadają w 3D i 2D to wybieram 2D ( ostatnio CSM ma obie wersje). Na szczęście 3D się nie sprawdziło w tej postaci i dalsze prace nad tą technologią zostały wstrzymane.Wojtasek pisze:Pytanko z innej beczki,aczkolwiek o 3D.
Mianowicie miał już ktoś z Was przyjemność obejrzenia filmu Pacific Rim w 3D?Pytam,bo dziś się wybieram i nie wiem czy warto w 3d obejrzeć czy tez darować sobie i w starym poczciwym formacie seans zaplanować
Przyznam,że nie jestem jakimś wielkim maniakiem efektów i całego HD 3D itp.Chodzi po prostu o przyjemność z oglądania i dlatego mam dylemat.
Jeśli chodzi o Pacific Rim to oglądałem w 2D i musze przyznać, że film świetny. Jeżeli ktoś się tam wcześniej spodziewał Pana Tadausza to rzeczywiście mógł się rozczarować. Film bardzo dobry, efekty również, zakończenie znane od początku (ale to przecież logiczne) ale takie właśnie miało być. Przyznam, że dawno już nie kibicowałem głównym bohaterom jak tutaj (bo przeważnie to się właśnie chyba kibicuje tym złym)
Grają. Od dzisiaj w CSM.Beaver pisze:A tego przeciez jeszcze nie graja w Tarnowskich kinach jeszcze..
Było w CSM.krzychu pisze:ja sie wkurzylem ze nie bylo star trek into darknes w tarnowie