Książki, książki...
-
- Archont
Dla milosnikow wszelkiego rodzaju wspominkow - polecam goraco biografie Wojciecha Manna 'Rock-Mann, czyli jak nie zostalem saksofonista"
Swietna retrospektywa lat 70 i 80, ze szczegolnym uwzglednieniem oczywiscie muzyki, ale tez pelna odniesien do owczesnej 'radosnej' rzeczywistosci.
Cala rzecz napisana lekko, stylem pelnym humoru, inteligentnej ironii, i przede wszystkim ogromnego dystansu do samego siebie
Polecam
Swietna retrospektywa lat 70 i 80, ze szczegolnym uwzglednieniem oczywiscie muzyki, ale tez pelna odniesien do owczesnej 'radosnej' rzeczywistosci.
Cala rzecz napisana lekko, stylem pelnym humoru, inteligentnej ironii, i przede wszystkim ogromnego dystansu do samego siebie
Polecam
-
- Archont
-
- Rhetor
- Kontakt:
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
Przy Słonecznej była cała saga.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
- Kontakt:
os. XXV lecia PRL blok 1 w ciągu sklepów od ul. Słonecznej.grzybu pisze:Dzięki za info. A w którym dokładnie miejscu jest biblioteka?
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
Uściślając - zaraz obok restauracji wietnamskiej.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Ja ostatnio skończyłem "Rafę Armagedonu" Davida Webera - nowy cykl, znanego z serii Honor Harrington czy Marsz autora. Całkiem fajne. Sięgnąłem też po starsze pozycje : Wojnę z Pooslenami Ringo. Zaś ostatnio czytuję Urban Fantasy : Harrison Kim cykl Zapadlisko oraz Lilith Saintcrow seria Dante Valentine.
Oraz odkryłem bardzo fajne kryminały z lekkim dodatkiem SF pisane przez Norę Roberts pod pseudonimem J.D. Robb - czyli seria IN DEATH - świetne kriminały z duża dawką humoru, fajnymi dialogami.
Oraz odkryłem bardzo fajne kryminały z lekkim dodatkiem SF pisane przez Norę Roberts pod pseudonimem J.D. Robb - czyli seria IN DEATH - świetne kriminały z duża dawką humoru, fajnymi dialogami.
9000 ml A Rh-
Nadrabiam klasykę. "Obłok Magellana" Lema. Pomijając dydaktyzm i peany na cześć komunizmu (obowiązkowe wówczas jak chciało się coś drukować) książka wciąż po prawie 50 latach od napisania jest bardzo dobra.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Archont