Mam talent.

Dzieje się coś ciekawego w mieście? Jakiś koncert, wystawa - może Clooney przyjechał do miasta? Przeczytałeś dobra książkę, może film niezły widziałeś? Napisz o tym!

Stradie
Proedroj

Post autor: Stradie »

Nie wiem jak wam, ale mnie to zalatuje głosem reżyserki. Jakoś Dziewczyny z jury, a zwłaszcza Chylińska nie była zbytnio zadowolona z wyboru.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Tak wygladało jakby nie chcieli przepuścić dwójki wokalistów w jednym odcinku.

Awatar użytkownika

Louve
Prytan

Post autor: Louve »

Można było zadowolić albo jedna wokalistkę albo kilkunastu członków chóru, wybór był prosty.

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

Mi sie podobalo zdanie Chylinskiej: Jestes z Tarnowa a Tarnow jest zaj*.. czy jakos tak.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

Nunuss
Obywatel

Post autor: Nunuss »

A mi się wydaje, że Natalia odpadła albo dlatego że wybrała totalnie beznadziejną piosenkę - smutną i poniekąd trudną a treme miała ogromną, albo dlatego że skoro był już jeden wokalista z tego odcinka w finale, no to głupio by było żeby nie wygrała tamta grupa wokalna.

Być może gdyby Natalia zaśpiewała coś innego...? no trudno, nie udało się ale trzeba żyć dalej ;P
Live the life you love, and love the life you live Ą

kari
Thesmothetai

Post autor: kari »

Nunuss pisze:A mi się wydaje, że Natalia odpadła albo dlatego że wybrała totalnie beznadziejną piosenkę - smutną i poniekąd trudną

To nie Natalia wybiera piosenkę tylko producent.

Beaver pisze:Mi sie podobalo zdanie Chylinskiej: Jestes z Tarnowa a Tarnow jest zaj*.. czy jakos tak.
Agnieszka powiedziała tak dlatego ,że ma tutaj rodzinę i była w Tarnowie nie raz.

ODPOWIEDZ