Kolejna Biedronka w Tarnowie
Kolejna Biedronka w Tarnowie
No i kolejny news
W budynku pomiędzy Westwalewicza a Dąbrowskiego powstaje kolejna "Biedronka".
Dla orientacji kawałek mapki z lokalizacją inwestycji.
Ten szary budynek po lewej to WKU, fragment budynku po prawej to Liceum Plastyczne.
W budynku pomiędzy Westwalewicza a Dąbrowskiego powstaje kolejna "Biedronka".
Dla orientacji kawałek mapki z lokalizacją inwestycji.
Ten szary budynek po lewej to WKU, fragment budynku po prawej to Liceum Plastyczne.
Nie wiem w jakich kręgach się Goscinny obracasz Ale możesz więcej takich informacji wklejać
Tylko pytanie Czy ta biedronka ma być w tym budynku pokazanym na zdjęciu, czy jakoś dobudowana czy jak Bo ten budynek straszy bardzo, a są tam chyba tylko adwokaci czy coś
To się ALMA zdziwi jak jej biedronkę wybudują Będzie to podobna sytuacja, jaka była w Kielcach, w jakiej znalazł się Real, kiedy obok wybudowali Tesco;) Nagle zauważyli, że nie ma tylu ludzi co zawsze
Tylko pytanie Czy ta biedronka ma być w tym budynku pokazanym na zdjęciu, czy jakoś dobudowana czy jak Bo ten budynek straszy bardzo, a są tam chyba tylko adwokaci czy coś
To się ALMA zdziwi jak jej biedronkę wybudują Będzie to podobna sytuacja, jaka była w Kielcach, w jakiej znalazł się Real, kiedy obok wybudowali Tesco;) Nagle zauważyli, że nie ma tylu ludzi co zawsze
I myślisz, że klienci Almy polecą do Biedronki na zakupy? Bo ja wątpię.Cubaza pisze:To się ALMA zdziwi jak jej biedronkę wybudują Będzie to podobna sytuacja, jaka była w Kielcach, w jakiej znalazł się Real, kiedy obok wybudowali Tesco;) Nagle zauważyli, że nie ma tylu ludzi co zawsze
Raz byłem w jednej Biedronce i nigdy więcej! Ciasne przejścia, syf na podłodze taki, że jak człowiek powoli szedł to się przyklejał, śladowa ilość kasjerów mimo ogromnej kolejki. I może z 10% artykułów, które przyzwyczaiłem się kupować. O nie, nie ma mowy.
-
- Rhetor
gushman, mówisz o tarnowskich Biedronkach, tak samo jak jest tarnowskie Tesco, w dużych obiektach sprawa wygląda zupełnie inaczej, wierz mi.
Zresztą otworzą Tesco w GJP to zobaczysz odskocznię od tego co jest przy Słonecznej.
Zresztą otworzą Tesco w GJP to zobaczysz odskocznię od tego co jest przy Słonecznej.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Akurat mówiłem o Biedronce w Busku. W Tarnowie żadna nie jest mi po drodze, więc się nie kwapię. Poza tym ta Biedronka koło Almy też nie będzie raczej jakaś wielka, bo ten budynek wielki nie jest.
To tak w kontekście Tesco. To w GP nie będzie miało żadnego porównania z tym przy rondzie, bo to zupełnie inny temat.
PS Już się nie mogę doczekać sklepu 24h z prawdziwego zdarzenia...
To tak w kontekście Tesco. To w GP nie będzie miało żadnego porównania z tym przy rondzie, bo to zupełnie inny temat.
PS Już się nie mogę doczekać sklepu 24h z prawdziwego zdarzenia...
hm - to chyba normalne, że nastąpi podział klientów... i nie sądzę, że się zdziwią, bo pewnie informacje mają już dawnoCubaza pisze:To się ALMA zdziwi jak jej biedronkę wybudują Będzie to podobna sytuacja, jaka była w Kielcach, w jakiej znalazł się Real, kiedy obok wybudowali Tesco;) Nagle zauważyli, że nie ma tylu ludzi co zawsze
Za dnia nie potrafię otulić cię miłością...
-
- Rhetor
Powiedzmy sobie szczerze, że ALMA (dla mnie to zawsze będzie Krakchemia) nie jest tanim sklepem, więc ci co tam chodzą i tak tam będą chodzić.
Jakiegoś strasznego ubytku klientów nie zauważą.
Jakiegoś strasznego ubytku klientów nie zauważą.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Szczerze uwazam ze Alma nie jest drogim sklepem , posiada poprostu dodatkowe produkty których nie znajdzie sie nigdzie indziej i to one są drogie. Reszta uważam bardzo przyzwoite ma ceny. Nie rozumiem jednak po co budować biedronke tak blisko , podzielą sie klientami przez co oba sklepy na tym wiele nie zyskają
marekk, masz rację, jest bardzo drogim, ale tańszym niż Bomi. W Almie płaci się za ładne regały, ekspozycję itd. W końcu sami sie reklamują jako "Delikatesy" a nie supermarket. A w delikatesach musi być drożej.
Owszem, mają sporo "dupereli" spożywczych, których gdzie indziej nie ma, ale to nie są rzeczy, które ludzie kupują często i hurtowo.
Owszem, mają sporo "dupereli" spożywczych, których gdzie indziej nie ma, ale to nie są rzeczy, które ludzie kupują często i hurtowo.