Budowa przy skrzyżowaniu Lwowska / Słoneczna
Budowa przy skrzyżowaniu Lwowska / S³oneczna
Orientuje się ktoś, cóż to będziemy mieli za budynek na rogu Słonecznej i Lwowskiej (na wprost BP)? Dzisiaj przejeżdżałem i roboty są dość zaawansowane. Znajomy mówił mi, że ma być tam drugi lokal znanej sieci fast food, tym razem 24/h.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Proksenos
http://www.agora.tarnow.pl/viewtopic.ph ... &start=105
Ale zostawiam wątek tutaj, żeby ew. wrzucać jakieś informacje o postępie prac.
Ale zostawiam wątek tutaj, żeby ew. wrzucać jakieś informacje o postępie prac.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Podjechałem na rowerze pod Tablicę -
Budowa lokalu gastronomicznego.
Inwestor: Kolbis
Budowa lokalu gastronomicznego.
Inwestor: Kolbis
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Re: Budowa przy skrzyżowaniu Lwowska / S³oneczna
Zaawansowane ?? miesiąc tam siedzą i ledwo fundament widać.kuben pisze: Dzisiaj przejeżdżałem i roboty są dość zaawansowane.
+ za poprawność politycznąkuben pisze: ma być tam drugi lokal znanej sieci fast food, tym razem 24/h.
(...) Szukam stylu zmieszany z tłumem, robiąc to co wydaje mi się że robić umiem (...)
Kolega chyba nie był nigdy inwestorem - jak coś widać (nawet ledwo) znad ziemi, to znaczy, że to jest bardzo zaawansowana budowa. Trzeba jeszcze doliczyć papierologię przedbudowlaną.Phoenix pisze:miesiąc tam siedzą i ledwo fundament widać.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Nie tylko kury są też gęsi,indyki,perliczki,kaczkirzuf pisze:Wiocha to jest koło domu za którym jest Zajazd pod Dębem, gdzie kury biegają po Lwowskiej
Od kiedy pamiętam tam ta specyfika się nie zmienia ......podobnie z CPN-em po drugiej stronie nie wiem jak ten fenomen się tam utrzymuje rzadko kiedy tam widzę żeby ktoś tankował a jak już coś to jakiś ''obcy''.
Zawsze się zastanawiałem jak to ''hula'' mądrego proszę o wytłumaczenie
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''