Stokrotka Tarnów Lwowska - likwidacja
Stokrotka Tarnów Lwowska - likwidacja
Wszystko wskazuje na to że znikną "Stokrotki "
http://www.portalspozywczy.pl/handel/wi ... 55285.html
w Tarnowie też już od procowników doszły słuchy że będą zwalniać ludzi i zamykać a w lokalach po Stokrotkach ma się otwierać " stonka "
Trochę szkoda bo nawet lubiłam stokrotke ...
http://www.portalspozywczy.pl/handel/wi ... 55285.html
w Tarnowie też już od procowników doszły słuchy że będą zwalniać ludzi i zamykać a w lokalach po Stokrotkach ma się otwierać " stonka "
Trochę szkoda bo nawet lubiłam stokrotke ...
Ostatnio zmieniony 02-03-2012, 15:48 przez lula28, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Prytan
- Kontakt:
-
- Prytan
- Kontakt:
-
- Prytan
- Kontakt:
Ale ma być to inna sieć. Już nie "Stokrotka" - raczej w 100% pewne, bo informacje z samego środka pochodzą. Pracownicy zasilą grono bezrobotnych...Goscinny pisze:rowerzysta, ale tylko na czas remontu Przy okazji coś tam z tyłu będą robić, jakąś rampę czy dobudowę. Wiem, bo im uzgadniałem kolizje z sieciami.
Rampę przebudowują, bo "najtańsza sieć w Polsce" ma swoje wymagania odnośnie TIR-ów.
A inni przyjdą na miejsce tych zwolnionych - lub pracownicy obecni zostaną "przejęci" przez nowego pracodawcę. Bo chyba nikt, że wierzy, że pracownicy nie będą z lokalnego rynku pracy.
Ekonomia - ja jestem zwolennikiem wolnego rynku - jak mamy uczciwą konkurencję to nie ma co sie dziwić. Jedni plajtują inni się rozwijają. Normalna rzecz.
Ekonomia - ja jestem zwolennikiem wolnego rynku - jak mamy uczciwą konkurencję to nie ma co sie dziwić. Jedni plajtują inni się rozwijają. Normalna rzecz.
9000 ml A Rh-
-
- Prytan
- Kontakt:
Biedronka rzadko przejmuje sklep wraz z personelemRavir pisze:A inni przyjdą na miejsce tych zwolnionych - lub pracownicy obecni zostaną "przejęci" przez nowego pracodawcę.
Cóż, to już będzie mocna kolejna konkurencja dla Kauflandu.Goscinny pisze:Niedługo to "biedronki" będą się ze sobą stykać - tyle ich będzie.
Ale nie ma się co dziwić - są pieniądze to się inwestuje.
'Stokrotka' postąpiła bardzo nie fair mówiąc delikatnie. Pracownicy dostali 3-miesięczne wypowiedzenia z końcem lutego. Sklep jest czynny do 10 marca, i pracowników z Lwowskiej przerzucili do sklepu na Powstańców Warszawy.
Czyżby obawiali się zemsty pracowników za te wypowiedzenia? Dzisiaj jak tam byłem to same nowe twarze, aż się ludzie nawet pytali co się stało ze starymi pracownikami...
Moim zdaniem to bardzo nie fair pracowników potraktowano.
-
- Rhetor
- Kontakt:
No ja jestem ciekaw, bo mieszkam tam od małego i do tej pory niektóre Panie tam pracują, od czasu PSS Społem, Supermarketu LUX i wreszcie Stokrotki. Jak będę miał Biedronkę to też narzekać nie zamierzam! choć lepszy LidlRavir pisze:A inni przyjdą na miejsce tych zwolnionych - lub pracownicy obecni zostaną "przejęci" przez nowego pracodawcę. Bo chyba nikt, że wierzy, że pracownicy nie będą z lokalnego rynku pracy.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?