Przebicie do Mostowej
Przebicie do Mostowej
Uwaga dla kierowców: Mostowa jest jednokierunkowa od Nadbrzeżnej. Wykopki w toku.
Widać, że ostro się wzięli do roboty - oby jak najszybciej skończyli.
Widać, że ostro się wzięli do roboty - oby jak najszybciej skończyli.
E tam wielu ludzi tak mieszka i żyje, poza tym to jest miasto i jeżeli mieszka się w jego granicach to trzeba liczyć się z takimi inwestycjami, przecież nie będą blokować rozwoju miasta dlatego że dani mieszkańcy nie chcą mieć przed oknami samochodów tylko ogródek...
(kto robi sobie ogródek przed blokiem ?)
(kto robi sobie ogródek przed blokiem ?)
Może wtedy bez żadnych przeszkód można by rozebrać zagrzybiały 'Młyn Sztuki'... albo sam by się rozebrał...
[ Dodano: 07-09-2009, 9:28 ]
Dzisiaj jechałem ul Gumniską - Mostowa cała w wykopkach, poszerzona, czy tam przypadkiem nie ma na calej długości instalacji cieplnej MPECu?? (takiej zasilającej osiedle Gumniska)
[ Dodano: 07-09-2009, 9:28 ]
Dzisiaj jechałem ul Gumniską - Mostowa cała w wykopkach, poszerzona, czy tam przypadkiem nie ma na calej długości instalacji cieplnej MPECu?? (takiej zasilającej osiedle Gumniska)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Na 15 stronie gazetki "miejskiej" http://www.tarnow.pl/gazeta_pl/pliki/tarnow_nr005.pdf jest artykuł o budowie przebicia. Jak się dobrze spojrzy, to włos się jeży na głowie. A to wszystko za sprawą jednego zdania
ad2222, wykopki są, bo kilka firm tam wymienia albo przesuwa sieci.
Widząc co MIR potrafi zrobić z jednego skrzyżowania (patrz: Słoneczna/Starodąbrowska), oczami wyobraźni widzę totalnie zablokowany tamten rejon. Skoro nie potrafi sobie poradzić z jednymi światłami, to co będzie jak nagle pojawią się dwie sygnalizacje w odległości niecałych 100 metrów!Przebudowane zostanie również skrzyżowanie ulic Starodąbrowskiej i Kołłątaja, na którym powstaną nowe pasy ruchu i pojawi się sygnalizacja świetlna.
ad2222, wykopki są, bo kilka firm tam wymienia albo przesuwa sieci.
Powiedzcie ze zartujecie z tymi swiatlami ? na co one komu ? ostanio w Tv byl reportaz o tym jak w wiekszych miastach likwiduja skrzyzowania swietlne. Bo okazuje sie ze ludzie wiecej uwagi zwracaja na skrzyzowania na ktorych trzeba pomyslec.
Radni - Ratujcie nas bo naprawde jadac przez 1 km będzie sie jechalo z 20 minut ;/
Radni - Ratujcie nas bo naprawde jadac przez 1 km będzie sie jechalo z 20 minut ;/
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
- Kontakt:
W dniach 16-18 września 2009 w Tarnowie będzie XVII Zjazd Drogowców Miejskich :-)
a tak a propos pisałem już wniosek w sprawie tych świateł i w ogóle w sprawie lustracji sygnalizacji świetlnych w naszym mieście pod kątem ich przydatności! :-)
a tak a propos pisałem już wniosek w sprawie tych świateł i w ogóle w sprawie lustracji sygnalizacji świetlnych w naszym mieście pod kątem ich przydatności! :-)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?