Galeria Tarnovia
Galeria Tarnovia
Witam jak w temacie, wie ktoś kiedy przewidywane otwarcie ?
Ostatnio zmieniony 17-11-2010, 19:03 przez Husiek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
Neo się posypało do tego stopnia, że nie dało się sprawdzić znaczenia słowa 'wizualizacja'
Odnoszę nieodparte wrażenie, że trix koniecznie chce się dowiedzieć jakie są kolejne stopnie przyznawane za ilość postów na forum
Odnoszę nieodparte wrażenie, że trix koniecznie chce się dowiedzieć jakie są kolejne stopnie przyznawane za ilość postów na forum
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Ja raczej myślałem, że chce przetestować system ostrzeżeńad2222 pisze:Odnoszę nieodparte wrażenie, że trix koniecznie chce się dowiedzieć jakie są kolejne stopnie przyznawane za ilość postów na forum
Śmieszne by to może i było... gdyby to:trix pisze:Bardzo śmieszne bardzo śmieszne, ubawiłem sie do łez.
Nie było żałosne...trix pisze:Są. Łuputupu biegnie chłop z deską, z wiertarka od rozdriabniaczki betony a tu chlapu chlapu malowanie. :-D .
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Zażartowałem, nie wyszło, wiedzę ze kroi sie egzekucja.LordRuthwen pisze:trix napisał/a:
Są. Łuputupu biegnie chłop z deską, z wiertarka od rozdriabniaczki betony a tu chlapu chlapu malowanie. :-D .
Nie było żałosne...
Otwarcie galerii: 28 listopad.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.