Rondo - Słoneczna - Starodąbrowska
Rondo - S³oneczna - Starodąbrowska
Zakładam nowy temat, bo sprawa ruszyła do przodu.
Właśnie w moje łapki wpadł projekt tej inwestycji do uzgodnień.
Jestem zaskoczony - pozytywnie.
Zerknijcie na mapkę.
Właśnie w moje łapki wpadł projekt tej inwestycji do uzgodnień.
Jestem zaskoczony - pozytywnie.
Zerknijcie na mapkę.
Ostatnio zmieniony 17-11-2010, 19:04 przez Goscinny, łącznie zmieniany 1 raz.
Pięknie - po trzy wjazdy, po dwa zjazdy O ile mnie wzrok nie myli ktoś pomyślał nawet o przejazdach rowerowych a nie tylko o przejściach a i te są w odpowiedniej odległości od zjazdów z ronda.
Nie wiem tylko czy nę będzie ciasno w północno zachodnim rogu obok cmentarza żydowskiego.
Nie wiem tylko czy nę będzie ciasno w północno zachodnim rogu obok cmentarza żydowskiego.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Ale Cmentarza się nie da tknąć, zresztą chyba dlatego rondo jest 'przepchnięte' w kierunku Tesco, aż zahacza o róg budynku - chyba ścieżką rowerową.BIGer pisze:Nie wiem tylko czy nę będzie ciasno w północno zachodnim rogu obok cmentarza żydowskiego
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Cmentarz rzecz święta (zwłaszcza dla Żydów) ale wygląda to tak jakby przejście wchodziło na mur cmentarza. Swoją drogą miałem nadzieję że ten blaszak Tesco zniknie przy okazji budowy ronda.ad2222 pisze:Ale Cmentarza się nie da tknąć, zresztą chyba dlatego rondo jest 'przepchnięte' w kierunku Tesco, aż zahacza o róg budynku - chyba ścieżką rowerową.
BIGer
— Albert Einstein
— Albert Einstein
Jupi! Turbina! i to dokładnie taka jaką chciałem i prezentowałem w temacie o remontach dróg czy sposobach na korki, jak ktoś pogrzebie to znajdzie!
Może się mam upomnieć o prawa autorskie? Może ktoś na forum podejrzał.
To rondo jest aż nadto czytelne!
A jednak da się jak się chce, Panie Dyrektorze Musiał.
Może się mam upomnieć o prawa autorskie? Może ktoś na forum podejrzał.
To rondo jest aż nadto czytelne!
-
- Proedroj
hurricane na Twoim można wykonać nawrót, na tym, teoretycznie największy kąt to 270st.
Oby poprawili przejście przy Starodąbrowskiej (od muru cmentarza), jest tam kiepska widoczność i wchodzi się wprost pod koła samochodów.
Tak jak dafi33 pisze można by cofnąć to przejście przez Słoneczną i Starodąbrowską przy Szpitalu, jest tam jeszcze sporo miejsca.
Oby poprawili przejście przy Starodąbrowskiej (od muru cmentarza), jest tam kiepska widoczność i wchodzi się wprost pod koła samochodów.
Tak jak dafi33 pisze można by cofnąć to przejście przez Słoneczną i Starodąbrowską przy Szpitalu, jest tam jeszcze sporo miejsca.
Ostatnio zmieniony 09-11-2010, 08:51 przez Tomasz Drwal, łącznie zmieniany 1 raz.
ClNEK - daj namiary na Twoją znajomą - mam kolegę w Policji - który chetnie z nią porozmawia. Bo jak NIE WIE jak jeździć po rondzie to znaczy, że popełniła przestępstwo - w końcu majac prawo jazdy powinna ZNAĆ przepisy.
HUUURRRA - TURBINA - nazwa tego ronda powinna brzmieć :
Rondo Imienia Forum Tarnowska Agora
Za naszą walkę o turbinę
HUUURRRA - TURBINA - nazwa tego ronda powinna brzmieć :
Rondo Imienia Forum Tarnowska Agora
Za naszą walkę o turbinę
9000 ml A Rh-