Centrum Handlowe - Lwowska
Zobaczymy jak będzie sobie radzić Merkury Market, który jest blisko miejsca budowy jowej galerii. Prawda jest taka, że jeśli kolejny raz będzie deichmann, rosmann itp. To nic nowego galeria nie będzie miała do zaoferowania. Jednak i tak życzę jej jak najlepiej. Fajnie by było żeby był ten Real. zawsze to punkty payback:p W Nowym Sączu Real też jest na obrzeżach a ruch jest tam niesamowity.
Dobrze że coś się dzieje w temacie bo uważam że w terenach za szpitalem jest duży potencjał i Tarnów powinien się rozwijać na wschód. Co do ewentualnej galerii to nie wiem czy zarobiłaby tam na siebie, wydaje mi się że mozna wymyślić lepsze zagospodarowanie tego terenu a galerię zbudować na Owintarze
O czym Ty człowieku piszesz?? Wróć do nauczania początkowego z prawa administracyjnego i wielu innych aktów prawnych związanych.Mistyczny pisze:Co do ewentualnej galerii to nie wiem czy zarobiłaby tam na siebie, wydaje mi się że mozna wymyślić lepsze zagospodarowanie tego terenu a galerię zbudować na Owintarze
Nie ma tu czasu i miejsca na takie wykłady. A wyobraźnia? No cóż, możesz fantazjować.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
wejss pisze:Przewidywałem, że tak będzie. Znou ktoś nie przewidział tego w UM. Czy nie macie wrażenia, że jest tam ktoś kto nie ma w ogóle kompetencji do pełnienia swojego stanowiska?
Czasem podejrzewam, że szybciej niż liczenie osób niekompetentnych poszłoby liczenie tych co kompetencje mają.
Wiadomo już czy miasto zabezpieczyło sobie w umowie termin zakończenia budowy czy tylko rozpoczęcia ?
Trzeba jeszcze dodać zniszczenie sąsiadującej działki prywatnej, gdzie właściciel nie może wyegzekwować żadnego odszkodowania, że o naprawie szkód nie wspomnę.gushman pisze: Zebranie trawy i krzaków z terenu inwestycji to chyba trochę mało...
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.