Galeria Tarnovia
Ciekaw jestem też... jak zrobili taki sondaż... bo przecież, jeżeli pytali ludzi w warszawie, to wiadomo na co postawili... jeżeli pytali załóżmy po 100 osób z każdego miasta, to przecież w każdym mieście jest inna liczba galerii więc tam gdzie jest więcej galerii, są mniejsze szanse. No ciekawe w jaki sposób to zrobili...
Tak to zrobili, jest napisaneNoJz pisze:Ciekaw jestem też... jak zrobili taki sondaż... bo przecież, jeżeli pytali ludzi w warszawie, to wiadomo na co postawili... jeżeli pytali załóżmy po 100 osób z każdego miasta, to przecież w każdym mieście jest inna liczba galerii więc tam gdzie jest więcej galerii, są mniejsze szanse. No ciekawe w jaki sposób to zrobili...
"Majowe badanie przeprowadzono metodą tajemniczego klienta (mystery shopping). Badacze, udający zwykłych klientów, odwiedzili wszystkie punkty handlowo-usługowe działające w 10 centrach handlowych. Odbyli 2013 wizyt."
-
- Rhetor
- Kontakt:
Beaver: Wikipedia!Beaver pisze:A ktos wie skad sie wziela nazwa Bonarka ?
bo za cholere mi sie ta nazwa nie podoba
taki off topic maly ;p
Bonarka – obszar w Krakowie, wchodzący w skład Dzielnicy XI Podgórze Duchackie i Dzielnicy XIII Podgórze. Leży pomiędzy Podgórzem, Wolą Duchacką i Łagiewnikami, w rejonie ulicy Kamieńskiego.Wieś Bonarka powstała w XVI w. Nazwa jej pochodzi od nieistniejącego już potoku o tej samej nazwie, zwanego wcześniej Budnarką lub Bednarką. Stanowiła własność rodziny Bonerów, a później Firlejów. Powstały tu stawy rybne oraz papiernia. W latach 1866/67 wzniesiono fortyfikacje II pierścienia obronnego Twierdzy Kraków m.in. prochownię. Na terenie Bonarki wzniesiono liczne zakłady przemysłowe, m.in. wapienniki i kamieniołomy Fabryki Portland Cementu Bernard Liban i Spółka, które później przekształciły się w Krakowskie Zakłady Przemysłu Nieorganicznego "Bonarka".
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Taka mała ciekawostka w siostrzanej Galerii Sandecja
http://sadeczanin.info/aktualnosci-najnowsze/4478
Ciekaw jestem czy któryś z tarnowskich przedstawicieli RM zabierze głos w sprawie naszej "Tarnovianki"?
http://sadeczanin.info/aktualnosci-najnowsze/4478
Ciekaw jestem czy któryś z tarnowskich przedstawicieli RM zabierze głos w sprawie naszej "Tarnovianki"?
Myślę, że ostatnio sporo się mówiło o skutkach wcinania się (samo)rządów do gospodarki i praw rynku.
O ile szkoda prostych ludzi, którzy chcieli poprowadzić biznesik w cudnej galerii, o tyle to był ich własny wybór. Nie rozumiem dlaczego samorząd miałby pomagać tym sklepom w galerii, podczas gdy nie pomaga innym - na ulicy. Każdy może powiedzieć, że ma za wysoki czynsz i potrzebuje pomocy miasta.
O ile szkoda prostych ludzi, którzy chcieli poprowadzić biznesik w cudnej galerii, o tyle to był ich własny wybór. Nie rozumiem dlaczego samorząd miałby pomagać tym sklepom w galerii, podczas gdy nie pomaga innym - na ulicy. Każdy może powiedzieć, że ma za wysoki czynsz i potrzebuje pomocy miasta.