Rondo na Jana Pawła II/ul. Błonie
Przygotujcie się na cztery miesiace utrudnień
W najbliższy piątek (30 marca) na al. Jana Pawła II i ul. Błonie w Tarnowie zostanie wprowadzona zmiana organizacji ruchu w rejonie inwestycji realizowanej przez firmę Skanska.
W najbliższy piątek (30 marca) na al. Jana Pawła II i ul. Błonie w Tarnowie zostanie wprowadzona zmiana organizacji ruchu w rejonie inwestycji realizowanej przez firmę Skanska.
Dokładnie tak! Jakiś czas temu była o tym mowa w mediach, że m.in. Skanska bierze sobie amatorów na podwykonawców.imiol pisze:Ravir - ale znając życie Skanska jest wykonawcą i wynajmuje podwykonawce a oni już sciągną chiński asfalt
http://www.wprost.pl/ar/311436/Autostra ... rost+24%29
Ja się zastanawiam po co zamykają część Błonie, skoro rondo ma być obok tej drogi. Może się myle ale bez problemu zmiesciła by się budowa nie ingerując (na razie) w ul. Błonie. Dopiero po wybudowaniu ronda zrobić połączenie z Błonie.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Na tarnow.pl jest informacja że zmiana organizacji będzie wprowadzona od 3 kwietnia (wtorek) a nie od jutra
www.kpt.jun.pl - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej
Pomalowali i zaczęła się jazda po bandzie. Otóż jadący od Jana Pawła zapominają wrócić na prawą jezdnię na wjeździe do CH i jadą pod prąd. Jechałem dzisiaj dwukrotnie i w każdym przypadku zauważyłem ślepotę kierowców. Jedna pani gadała przez komórkę gdy nagle znalazła się pomiędzy moim samochodem jadącym w kierunku Jana Pawła i drugim skręcającym w lewo do CH. Tylko czekać na fotki ze stłuczki.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku