Centrum Handlowe - Lwowska
-
- Rhetor
A coś o stacji paliw?
Przydałaby się taka jak na Auchan w Rzeszowie czy Krakowie. W Łodzi mają też przy Carrefour-rze.
Przydałaby się taka jak na Auchan w Rzeszowie czy Krakowie. W Łodzi mają też przy Carrefour-rze.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Moje zdanie jest takie: największe szanse na dobre prosperowanie galerii, ma teren na Owintarze - centrum miasta, dostępność PKP, chyba możliwie najlepsze połączenia głównych linii autobusowych (miejskich) i co najważniejsze - ludzie, ludzie i jeszcze raz ludzie, zwłaszcza ci, którzy czekają na autobusy podmiejskie. Nawet z nudów udawaliby się do takiego centrum.
Co do galerii na Lwowskiej - na tym terenie mają duże pole do popisu. Niewątpliwie, ogromnym plusem jest dostępność i bliskość 2 Dróg Krajowych. Teren stałby się jeszcze bardziej atrakcyjny pod względem inwestycyjnym, gdyby powstała wschodnia obwodnica miasta Tarnowa, łącząca DK 94 i 73 z węzłem autostradowym Tarnów Północ.
Rzeczywiście - tego typu galeria mogłaby przyciągać ludzi, gdyby były w niej mocne marki - OBI, REAL jak najbardziej. Moim skromnym zdaniem, mogłoby tam powstać kino typu iMAX. Przy dobrym doborze kursów autobusowych z komunikacji miejskiej, mogłoby to nawet dobrze prosperować.
Wcześniej czy później, wydaje mi się, że w Tarnowie powstanie kolejna galeria handlowa, przez pryzmat, choćby porównania ilości tego typu obiektów w miastach mniejszych od Tarnowa.
Trzymam kciuki za te inwestycje.
Co do galerii na Lwowskiej - na tym terenie mają duże pole do popisu. Niewątpliwie, ogromnym plusem jest dostępność i bliskość 2 Dróg Krajowych. Teren stałby się jeszcze bardziej atrakcyjny pod względem inwestycyjnym, gdyby powstała wschodnia obwodnica miasta Tarnowa, łącząca DK 94 i 73 z węzłem autostradowym Tarnów Północ.
Rzeczywiście - tego typu galeria mogłaby przyciągać ludzi, gdyby były w niej mocne marki - OBI, REAL jak najbardziej. Moim skromnym zdaniem, mogłoby tam powstać kino typu iMAX. Przy dobrym doborze kursów autobusowych z komunikacji miejskiej, mogłoby to nawet dobrze prosperować.
Wcześniej czy później, wydaje mi się, że w Tarnowie powstanie kolejna galeria handlowa, przez pryzmat, choćby porównania ilości tego typu obiektów w miastach mniejszych od Tarnowa.
Trzymam kciuki za te inwestycje.
Pierwotne plany - widziałem nawet wizualizację - zakładały powstanie tam OSIEDLA. Zresztą teren jest tam bardzo dobry na osiedle mieszkaniowe - było by blisko położone, dobrze skomunikowane a równocześnie na uboczu. Galeria z odpowiednim doborem sklepów oraz z przykładowym Kinem - spokojnie by dała sobie radę.
9000 ml A Rh-