Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

case
Obywatel
Kontakt:

Post autor: case »

gushman pisze:Moim zdaniem było efektowne, ale trochę chaotyczne. Zerknij do galerii Topola kilka wpisów wcześniej, tam jest namiastka. Po prostu mieszały się świecące loga najemców, wyklejka o loterii i te kolorowe grafiki rzucane na ścianę.
Tak też sądziłem...
gushman pisze: case, będzie się to jeszcze w najbliższych dniach świecić?
Do soboty włącznie ;)
gushman pisze: PS Te balony podwieszone pod sufitem miały spaść na gości? No to nie spadły. :) Chyba coś nie zadziałało. Tyle pracy na darmo... :)
Proszę bez komentarzy w tym temacie... palce prawie do łokci obgryzłem przez to :(

Beny
Archont

Post autor: Beny »

Baxon pisze: Beny, ja tam się dzisiaj wyspałem, do kolejki wszedłem kilka minut przed 7 i kupiłem po co poszedłem, więc nie wiem co w tym złego.
Wiesz dla mnie chodzenie do sklepu o 7 jest juz nie wyspaniem sie,a wstawal specjanie nie bede bo jakis tam sklep otworzyli, jesli jest to po drodze to ok:):) ja tam nie lubie tlumow i pojde sobie kilka dni pozniej obejrzec i tyle:) na promocje nigdy nie liczylem.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Obgryzłeś z nerwów czy przy dmuchaniu tych balonów? Bo jeżeli to drugie to mam Cię pewnie na zdjęciu. :) Swoją drogą świetny patent na napełnianie tej "kiszki" balonami. :)

W takim razie dzisiaj pewnie dorobię Ci jakąś fotę dobrze przedstawiającą całość Gemini w nocnym oświetleniu, bo się na to zasadzam. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

case
Obywatel
Kontakt:

gushman pisze:Obgryzłeś z nerwów czy przy dmuchaniu tych balonów? Bo jeżeli to drugie to mam Cię pewnie na zdjęciu. :) Swoją drogą świetny patent na napełnianie tej "kiszki" balonami. :)
Z nerwów, ja to zdalnie z Warszawy koordynuję.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

To wychodzi na to, że wszyscy byli po pendrive około 7:10 ;P hehehe ;) Nie widziałem Cię Baxon ;) Zresztą ciężko było kogoś zauważyć ;)
A mi to nie przeszkadzało ;) Wcześniej nie wstawałem, po prostu idąc dalej w stronę krzyża przy okazji wstąpiłem :P I kupiłem to co miałem kupić :)

Awatar użytkownika

Baxon
Thesmothetai

Post autor: Baxon »

No ja Ciebie też nie widziałem, ale nie widziałem też innych osób, które były i mnie widziały ;/ nie wiem czy przypadkiem nie przesadziłem z koncentracją ;p

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Ja spotkałem znajomego i mu grę kupiłem (gra wojenna, 18+, a on ma 15 i się bał, że mu nie sprzedadza... jakby ktokolwiek na to patrzył ; D)

7 rano to niewyspanie się? Chyba dla bezrobotnego ; )

Beny
Archont

Keleos pisze: 7 rano to niewyspanie się? Chyba dla bezrobotnego ; )
Wypraszam sobie niektórzy musza pracowac w nocy by inni "nynali " sobie w tym czasie wygodnie w lozeczku. Praca to nie tylko od 7 do 15:)

Cubaza
Rhetor

No to po pracy do kolejki :P Po świeże bułeczki z TESCO :P

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Nikt z nas w nocy nie pracował. Nie czujemy się zatem zmanipulowani ani niewyspani. Wszystko w najlepszym porządku ; )

+ poranny spacer to samo zdrowie ; )

case
Obywatel
Kontakt:

Keleos pisze:
7 rano to niewyspanie się? Chyba dla bezrobotnego ; )
Powiedz to koledze, który kwitnie w Gemini od poniedziałku 13.00 i jeszcze nie spał, bo nie było czasu... :P

Beny
Archont

Po pracy to mysle tylko jak najszybciej dotrzeć do łóżeczka a nie o bułeczkach czy spacerze:):)

Cubaza
Rhetor

Powiedz to koledze, który kwitnie w Gemini od poniedziałku 13.00 i jeszcze nie spał, bo nie było czasu... :P
To, albo mu dużo płacicie, albo on jest nocnym markiem, albo nie wiem co :P
Ale sam miałem kiedyś taki okres jak pracowałem ;) Przez tydzień spałem może ze 4 godziny ;)

case
Obywatel
Kontakt:

Cubaza pisze: To, albo mu dużo płacicie(...)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Świetny dowcip na początek dnia :mrgreen:

Takie życie przy eventach... jakby ktoś z szacownego grona myślał kiedyś o pracy w agencji reklamowej, to proponuję już sobie rozrusznik serca wszyć, będzie bezpieczniej... ;)
I Esperal też.

Navyy
Prytan

Post autor: Navyy »

Zastanawia mnie pewna rzecz. Co będzie w miejscach Galerii w Galerii? Przecież ona zajmuje powierzchnie do wynajęcia/wynajęte? Według mnie jest to taka tymczasowa plomba, gdyż ta powierzcznia jeszcze nie została wynajęta, bądź najemca się nie wyrobił.

Obrazek

Jak widać jest to całkiem fajna powierzchnia. W sumie 521 m2 i 395 m2.
Jakieś fajne sklepiki by się w tym zmieściły np. S.Olivier. :)

ODPOWIEDZ