Remonty ulic w Tarnowie
TOTALNY PARALIŻ MIASTA!!!!!!!. Pojazdem uprzywilejowanym nie jestem wstanie dojechać w żadne miejsce w mieście w normalnym czasie. Współczuję kierowcom w samochodach prywatnych. Niedaj boże pożar w mieście (wypadku na pewno nie będzie) i straż nie przejedzie. Może jak ludzie przerzucą się na obwodnicę to troszkę zelży bo innego wyjścia nie widzę.
Korek na Spokojnej kończył się na Wyszyńskiego i Klikowskiej. Solidarności-Klikowska-Szkotnik-Słowackiego-Sitki-Słoneczna, rondo przenośne całkowicie zablokowane.
Aż boję się pomyśleć co się dzieje na Narutowicza i w tamtych okolicach.
Panu Prezydentowi dziękujemy za skuteczne zablokowanie miasta. A może władza nie wie co się dzieje na ulicach?
Po jasną cholerę rozgrzebano MB Fatimskiej i Narutowicza??
Wiem, kasa i terminy ale chyba zdrowy rozsądek i umiejętność przewidywania nawaliły.
Aż boję się pomyśleć co się dzieje na Narutowicza i w tamtych okolicach.
Panu Prezydentowi dziękujemy za skuteczne zablokowanie miasta. A może władza nie wie co się dzieje na ulicach?
Po jasną cholerę rozgrzebano MB Fatimskiej i Narutowicza??
Wiem, kasa i terminy ale chyba zdrowy rozsądek i umiejętność przewidywania nawaliły.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Czyli remontujemy PO KOLEI - JEDNĄ ulicę na raz. Czy Ty jesteś normalny? Jak sobie wyobrażasz ile trwał by remont? 100 lat?
Jak jest kasa to należy robić jak najszybciej a nie marudzić, że korki - po za tym jeżdże bardzo często służbowym samochodem i nie nażekam, Narutowicza skończą nie długo, Micniewicza też jest bliżej niż dalej. Więc bez przesady.
Jak remontują źle bo korki, jak NIE to źle bo dziury - bez jaj - ludzie Wam to nie dogodzi.
Jak jest kasa to należy robić jak najszybciej a nie marudzić, że korki - po za tym jeżdże bardzo często służbowym samochodem i nie nażekam, Narutowicza skończą nie długo, Micniewicza też jest bliżej niż dalej. Więc bez przesady.
Jak remontują źle bo korki, jak NIE to źle bo dziury - bez jaj - ludzie Wam to nie dogodzi.
9000 ml A Rh-
i nie zapomnij zatankować do pełnagushman pisze:Jutro biorę w drogę termos z kawą i kanapki.
Na co rozgrzebywać siedemnaście ulic na raz ????
Bezsens rozgrzebywać w tylu miejscach na raz jak i tak się nic nie dzieje ....... rozgrzebać 2-3 ulicę i je robić non-stop na dwie zmiany żeby zrobić jak najszybciej a nie paraliżować całe miasto .
A Wy wiecie, że oni chcą taki stan utrzymać ztcp do 4 listopada? Nie chcę nic mówić, ale przed Wszystkimi Świętymi będzie gorzej niż było...
JE RŚ testuje wytrzymałość psychiczną kierowców... zobaczymy na jak długo... oby oby... wolę, żeby bardziej kreatywne męskie ręce kierowały miastem...
JE RŚ testuje wytrzymałość psychiczną kierowców... zobaczymy na jak długo... oby oby... wolę, żeby bardziej kreatywne męskie ręce kierowały miastem...
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
ludzie narzekacie na korki w mieście !! ale zauważcie że coś się dzieje, kilka lub kilkanaście remontów w mieście źle wam ? teraz pół roku paraliż ale później jaka wygoda, a jak wam te korki nie pasują to jedźcie do Krakowa, wyjechałem z domu dzisiaj o 11:15, w Krakowie ledwo zdążyłem na umówioną godzinę 14 do celu !! a weźcie pod uwagę że żadnych remontów tam nie ma !