Modernizacja linii kolejowej Kraków - Rzeszów
Objedzie się przez Skrzyszów. Jadący od Gromnika uderzą na Pleśną itd. Nie ma problemu IMO.
^
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!
Będzie się wjeżdżało obwodnicą od wschodu Lwowską lub od zachodu Krakowską - współczuć będziemy wszyscy sobie, bo to będzie oddziaływało na całe miasto.
Najlepsze to to, co będzie, gdy na którymś z wiaduktów będzie obsuwa? Na PKP opóźnienia to rzecz codzienna, w inwestycjach tym bardziej.
Najlepsze to to, co będzie, gdy na którymś z wiaduktów będzie obsuwa? Na PKP opóźnienia to rzecz codzienna, w inwestycjach tym bardziej.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
Jest objazd przez Rudy-Młyny ale dla osobówek i kierowca nie może być z tych niedzielnych^cypis^ pisze:Objedzie się przez Skrzyszów. Jadący od Gromnika uderzą na Pleśną itd. Nie ma problemu IMO.
Paranoja goni paranoje jak można się zgodzić na zamknięcie Tuchowskiej i to na ROK + poślizg normalka.... to tylko w polsce wiadukt remontuje się rok śmiech na sali .
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
A oto zeszłotygodniowe opóźnienia z Krakowa. Nie dość, że prawie każdy pociąg na trasie jedzie prawie 2 godziny to jeszcze dochodzą do tego dodatkowe opóźnienia. Na co dzień są one na szczęście mniejsze ale i tak już wielu ludzi zrezygnowało z poruszania się na tej trasie.
http://oi44.tinypic.com/300z90n.jpg
http://oi44.tinypic.com/300z90n.jpg
Mnie zastanawia jedno jak będą jezdzić autobusy Tuchowską.?
Czy przez Al.Tarnowskich-Tuwima-Zamkową ? czy ten kawałek też będzie zamknięty?
Jeśli będzie zamknięty to polecam też objazd o którym jeszcze mniej osób wie Tuchowska-Ostrogskich-Zamkowa-Tuwima-Al.Tarnowskich tylko ciiiiii
Rekord mojego brata pociągiem to 2 godziny i 50 minut więc lekkie spóznienia Voyagera w porównaniu z pociągowymi to malutki pryszczyk .
A PKP gratuluję niedługo będą mieli święty spokój na tej trasie i wszechogarniający spokój z powodu wożenie powietrza brawo no ale po co się starać jak i tak dopłatę dostaną.
Czy przez Al.Tarnowskich-Tuwima-Zamkową ? czy ten kawałek też będzie zamknięty?
Jeśli będzie zamknięty to polecam też objazd o którym jeszcze mniej osób wie Tuchowska-Ostrogskich-Zamkowa-Tuwima-Al.Tarnowskich tylko ciiiiii
Rekord mojego brata pociągiem to 2 godziny i 50 minut więc lekkie spóznienia Voyagera w porównaniu z pociągowymi to malutki pryszczyk .
A PKP gratuluję niedługo będą mieli święty spokój na tej trasie i wszechogarniający spokój z powodu wożenie powietrza brawo no ale po co się starać jak i tak dopłatę dostaną.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Autobusy będą jeździć Zamkową, Tuwima tak jak wielokrotnie już tamtędy jeździły.
Pocieszę Was, od 9. czerwca wchodzi kolejna remontowa korekta rozkładu jazdy pociągów, znaczna część pociągów osobowych będzie rozkładowo kursowała aż około 2h40min. czyli znów kilkanaście minut dłużej.
Voyager się przyjmuje na nowej trasie, frekwencja wzrasta, w dzień roboczy regularnie wszystkie kursy popołudniowe są z Krakowa wypełnione na 100%. Natomiast kursy studenckie (w niedziele, zwłaszcza te z Gorlic) są obstawione już dwoma autobusami.
Pocieszę Was, od 9. czerwca wchodzi kolejna remontowa korekta rozkładu jazdy pociągów, znaczna część pociągów osobowych będzie rozkładowo kursowała aż około 2h40min. czyli znów kilkanaście minut dłużej.
Voyager się przyjmuje na nowej trasie, frekwencja wzrasta, w dzień roboczy regularnie wszystkie kursy popołudniowe są z Krakowa wypełnione na 100%. Natomiast kursy studenckie (w niedziele, zwłaszcza te z Gorlic) są obstawione już dwoma autobusami.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
No to tylko czekać, aż w grudniu będzie nowy rozkład jazdy z czasem przejazdu sięgającym 3 godzin w jedną stronę i będą nam wmawiać, że to jest normalne. Ja już dawno podziękowałem pkp.
A najlepsze jest to, że jeszcze w 2010 r. był taki jeden pociąg Interregio, który jechał 59 minut, a po remoncie pewnie będzie niewiele mniej.
A najlepsze jest to, że jeszcze w 2010 r. był taki jeden pociąg Interregio, który jechał 59 minut, a po remoncie pewnie będzie niewiele mniej.
-
- Rhetor
cezi, Dunajec jeździł chyba coś koło 50 minut i to był normalny czas.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD