Bardziej jestem w stanie uwierzyć w co grają nasi urzędnicy niż Zasada.rothko pisze:Jak zobaczyłem że ktoś napisał posta w tym wątku to się napaliłem na wpis "budowa ruszyła" albo coś w tym stylu...Zasada popieprzył chyba sprawe,nie wiadomo w co on gra.
Salon Mercedesa w Tarnowie
-
- Rhetor
wejss pisze:Bardziej jestem w stanie uwierzyć w co grają nasi urzędnicy niż Zasada.
rothko pisze: Zasada popieprzył chyba sprawe,nie wiadomo w co on gra.
A kiedy Zasada kupił tą działkę?
.
-
- Rhetor
w dużym skrócie: 10 marca 2014 r. wydano pozwolenie na budowę, od tego momentu inwestor ma trzy lata na rozpoczęcie prac. Pani Barbara Kulczycka-Byrdy z Sobiesław Zasada SA w Krakowie poinformowała, że "plany inwestycyjne w Tarnowie są nadal aktualne, ale nie są określone czasowo".
Czyli jedzie ten Mercedes i jedzie... i dojechać nie może.
Czyli jedzie ten Mercedes i jedzie... i dojechać nie może.
Ale podniecacie się tym tematem, jakby ten salon był wyznacznikiem jakiegoś super bogactwa czy może powodu do dumy? To zwykły samochodowy salon, Gładysz ma VW, Audi, Bączek - Skodę, a Zasada - Mercedesa. A tak przy okazji - niedawno jechałem MERCEDESEM (wprawdzie A klasy, ale w końcu to MEEERCEDESSS) - jechało się mniej więcej tak, jak w Matizie Już wolę swój samochód.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Adaś, to Magistrat chwalił się tą inwestycją jakby był inwestorem. Merc w Tarnowie był dla prezydenta dobrą wizytówką a tu du....a.ad2222 pisze:Ale podniecacie się tym tematem, jakby ten salon był wyznacznikiem jakiegoś super bogactwa czy może powodu do dumy?
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Rhetor
Budowa salonu najprawdopodobnie ruszy w 1 kwartale 2015, a w 2016 II kwartale zakończenie prac. Może po prostu przesunął terminy. W Warszawie zamknął salon ferrari bo przynosił parę mln strat. Do tego chyba coś otwierał, bo w Wieliczce dwa miechy temu miał imprezę.
Info
Info
Salon i stacja serwisowa Mercedes w Tarnowie - PROJEKTOWANIE ZAKOŃCZONE - Tarnów