Centrum Handlowe Gemini Park

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

artur
Obywatel

Post autor: artur »

Panowie spokojnie...
Tesco ma już pozytywną opinię Sanepidu, regały już stoją i podobno już są zapełniane towarem...

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

A czy jak pozytywnej opinii nie dostanie reszta Galerii to mogą do niej ludzi wpuścić ?:> :P Bo chyba nie ;)

PorucznikBorewicz
Obywatel

Post autor: PorucznikBorewicz »

Standardowe sianie paniki, które było już przy otwarciu Tarnovii.

Powiem, że porównując poziom zaawansowania prac na tydzień przed otwarciem Tarnovii a obecny stan Gemini ( 2 tygodnie do otwarcia) to centrum na Nowodąbrowskiej jest daleko w przodzie.

O wykończenie sklepów przez najemców nie ma co się martwić, każdy kto ma się otworzyć na pewno zdąży.

Cubaza
Rhetor

PorucznikBorewicz pisze:Powiem, że porównując poziom zaawansowania prac na tydzień przed otwarciem Tarnovii a obecny stan Gemini ( 2 tygodnie do otwarcia) to centrum na Nowodąbrowskiej jest daleko w przodzie.
Na pewno?
Kilka zdjęć galerii ze strony skyscrapercity ;)
http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... tcount=237
Mam nadzieję, że będziecie mogli je oglądnąć bez logowania ;)
Jak dla mnie to patrząc na to co tam się dzieje, to dwa tygodnie mogą nie wystarczyć ;)

Roberto
Archont

Post autor: Roberto »

Wracając do akcji reklamowej; już kilka tygodni temu zastanawiałem się o co u licha chodzi w billboardach stojących przy dk4 od strony Pilzna; coś o zabieraniu lalki tuż za Pilznem, coś o Ładnej i jakimśtam życiu w okolicach Ładnej, za każdym razem podwójna satysfakcja - w życiu bym nie wpadł, że to reklama czegokolwiek związanego z handlem. A przy wjeździe do miasta od Kielc dla odmiany billboard 'nie kupuj niczego' czy jakoś tak. Pomieszanie z poplątaniem :)

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Kilka tygodni temu? Te billboardy wiszą od poprzedniego weekendu...
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Roberto
Archont

Widocznie wpadłem w pętlę czasoprzestrzeni bo billboardy za Pilznem i w Ładnej wisiały już przynajmniej 2 tygodnie temu, mniej więcej w czasie gdy w Tarnowie zaczęły się pojawiać reklamy Tesco.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Od wczoraj na mieście wisi to:

Obrazek

A od przedwczoraj to:

Obrazek

Poza tym ludzie gadają, że gwiazdą imprezy na otwarcie (28 sierpnia) ma być Kayah, choć ciężko w terminarzach znaleźć potwierdzenie. Natomiast internet podsuwa jeszcze 2 inne propozycje: http://www.totentanz.pl/index.php?grp=3 i http://www.sofamusic.pl (cokolwiek to jest).
Ostatnio zmieniony 12-08-2010, 08:02 przez gushman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

No ja dziś wyjąłem rano ulotkę MediaMarkt.

Cubaza
Rhetor

Jak zobaczyłem "propozycje" na koncert, czyli Totentanz, to coś się we mnie zagotowało. Czy już na prawdę nie ma nic innego? Ostatnimi czasy oni są na prawie każdym koncercie organizowanym w Tarnowie ;/

Roberto
Archont

Wczoraj w Mościcach mniej więcej na wysokości wyjazdu z bramy głównej Azotów stało dwóch chłopaczków ze szmacianym transparentem na kijkach utrzymanym w klimacie billboardów o podwójnej satysfakcji.

Cubaza
Rhetor

Goscinny pisze:Cubaza, może miasto wykupiło jakiś karnet na ich występy :)
O tym nie pomyślałem ;) Albo dostali ich razem z logiem Teraz Polska :P Jako gratis ;)

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

a może Totentanz zagra jako support?

Cubaza
Rhetor

Dorota1975 pisze:a może Totentanz zagra jako support?
Co nie zmienia faktu, że znów Oni ;)

ODPOWIEDZ